27/8/09

oxyro N925


Έξω από το γήπεδο της Χέρενφεϊν







Οι φίλοι του ΠΑΟΚ κατέκλεισαν την Πυλαία
για να παρακολουθήσουν το Χέρενφεϊν-ΠΑΟΚ


paok-oxyro - Χέρενφεϊν-ΠΑΟΚ - 0-0
Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να σκοράρει και αποκλείστηκε από το ΧΑΒΑΛΕ γκολ που δέχτηκε στην Τούμπα.
Στο πλευρό του ο ΠΑΟΚ είχε πάνω από 2000 φιλάθλους του, τόσο από την Ελλάδα όσο και από Έλληνες ομογενείς που κατοικούν στις χώρες της κεντρικής Ευρώπης.
Φερνάντο Σάντος:
"Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο που προκρίθηκε στην επόμενη φάση, αλλά νομίζω ότι συνολικά αξίζαμε εμείς την πρόκριση. Οι ομάδες ήταν ισορροπημένες. Η Χέρενφεν έβαλε ένα γκολ στις λίγες ευκαιρίες που έκανε στην Τούμπα. Αντιθέτως, εμείς και στον πρώτο αγώνα και σήμερα δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες. Είμαστε λυπημένοι γιατί θέλαμε να περάσουμε και πλέον θα ασχοληθούμε με το ελληνικό πρωτάθλημα. Οι παίκτες μου έδωσαν πραγματικά ότι μπορούσαν. Φάνηκε ότι μας κόστισε η μικρή ευρωπαϊκή εμπειρία μας. Δηλαδή το να δέχεσαι ένα γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου ημίχρονου, στον πρώτο αγώνα, δεν επιτρέπεται. Ολος ο κόσμος ξέρει ότι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερη ομάδα. Ο αντίπαλος έπαιξε μόνο άμυνα στην Θεσσαλονίκη ενώ εμείς και στην Ολλανδία παίξαμε για να κερδίσουμε. Δυστυχώς, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν θα επιτρέψουμε στον εαυτό μας να επηρεαστεί αρνητικά από τον αποκλεισμό".
Τροντ Σόλιντ:
"Είμαι χαρούμενος που προκριθήκαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα. Ξέραμε, πριν ξεκινήσει η σειρά, ότι είχαμε το πλεονέκτημα δεδομένου του ότι ο δεύτερος αγώνας θα γίνονταν στην έδρα μας. Σκοράραμε στη Θεσσαλονίκη και αυτό ήταν πολύ σημαντικό γκολ".
Κώστας Χαλκιάς
«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Είχαμε πολλές φάσεις, θα μπορούσαμε να βάλουμε γκολ. Πιστεύω ότι η πρόκριση χάθηκε στη λεπτομέρεια αλλά σημασία έχει να δείξουμε χαρακτήρα και να μη μείνουμε στον αποκλεισμό. Δεν πρέπει να μας επηρεάσει αυτό. Αντίθετα, οφείλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να οδηγήσουμε ψηλά την ομάδα»
ΦΑΣΕΙΣ
29- Ατομική προσπάθεια του Ίβιτς και σουτ, η μπάλα ελάχιστα άουτ
36- Σουτ του Φωτάκη από επικίνδυνη θέση, αποκρούει με δυσκολία ο Λεϊσάλ
52- Κόρνερ του Φωτάκη και κεφαλιά του Ίβιτς, η μπάλα έφυγε άουτ
55- Σουτ του Ενρίκες με καλές προϋποθέσεις, η μπάλα καταλήγει άουτ
57- Απευθείας εκτέλεση φάση του Λίνο, η μπάλα έφυγε άουτ
58- Απευθείας εκτέλεση φάση του Σίμπον, η μπάλα καταλήγει άουτ
ΧΕΡΕΝΦΕΝ: Λέιζαλ, Νίλσεν, Ποπόφ, Μπρόιερ, Γκρίντχαϊμ, Ντίνγκσταγκ, Παπαδόπουλος, Ενρίκε, Λοσάντα, Σίμπον, Κένινγκ.
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σαβίνι, Λίνο, Μπιζέρα, Τσιρίλο, Βιτόλο, Γκαρσία, Φωτάκης, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Βιεϊρίνια.
Κίτρινες: Μπρόιερ, Ντίνγκσταγκ, Λοσάντα - Βιτόλο, Μπιζέρα
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Eντουάρδο Ιτουράλδε Γκονζάλεθ (Ισπανία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...