22/8/09

oxyro N919



ΑΠΟ - ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ

Με την παρουσία εννιά συνολικά Ελλήνων παικτών, ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, με την πρώτη –ανεπίσημη- συγκέντρωση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στη διάθεση του προπονητή της ομάδας Σούλη Μαρκόπουλου ήταν οι καλαθοσφαιριστές Μιχάλης Γιαννακίδης, Γιάννης Δεμερτζής, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, Δημήτρης Καλαμπάκης, Παναγιώτης Καυκής, Χρήστος Ταπούτος, Γιώργος Τσιάρας, αλλά και οι Νίκος Καλές και Φώτης Λιούτας, που συμμετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας. Η πρώτη προπόνηση περιελάμβανε χαλαρό πρόγραμμα και με μπάλα, υπό τις οδηγίες του συνεργάτη του κ. Μαρκόπουλο, Ernest Radjen.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, τόνισε: «Ξεκινάμε με πολλά όνειρα, αλλά και έτοιμοι για σκληρή δουλειά. Ξέρουμε ότι μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε, αλλά και να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα ανταγωνιστική, που να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο και να είναι ευχαριστημένος από την προσπάθειά μας και το θέαμα. Κάθε αρχή είναι και δύσκολη, ξεκινήσαμε χωρίς να έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας, αλλά συνεχίζουμε, περιμένουμε να δημιουργηθεί η ομάδα και να κάνουμε αυτό που πρέπει από την πλευρά μας».




paok-oxyro - Wade Helliwell στον ΠΑΟΚ


Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αυστραλού καλαθοσφαιριστή Wade Helliwell, ο οποίος θα φορά την φανέλα του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2009-2010. Ο Wade Helliwell γεννήθηκε στις 10 Μαΐου 1978 στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, έχει ύψος 2μ.12, αγωνίζεται ως σέντερ, είναι κάτοχος Αγγλικού διαβατηρίου και θα παίξει στον ΠΑΟΚ ως κοινοτικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00