26/8/09

oxyro N924



-Το Conn-X TV Sports θα δείξει τo Χέρενφεϊν-ΠΑΟΚ
Όσον για τα δορυφορικά κανάλια που θα καλύψουν την μετάδοση του αγώνα είναι :
-Al Jazeera Sport +6 (Hotbird 13)
-Alfa TV Cyprus (Hotbird 13)

-RTL 7 (ASTRA 19.2)
27-08 EUFA Europa League
-O ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ



Ανακοίνωση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι σε συνεργασία με το CONN-X TV, προσφέρει σε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ζωντανή μετάδοση του αγώνα Heerenveen – ΠΑΟΚ, στο «Παλατάκι». Με τη βοήθεια γιγαντοοθόνης που θα τοποθετηθεί μέσα στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ, θα παρακολουθήσουμε όλοι μαζί την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009, την προσπάθεια της αγαπημένης μας ομάδας στην Ολλανδία, για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.
Ο αγώνας Heerenveen – ΠΑΟΚ ξεκινά στις 7.45μ.μ, και οι πόρτες του γηπέδου θα είναι ανοικτές από νωρίς το μεσημέρι.
Εξυπακούεται ότι είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ η είσοδος για όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.



Η αποστολή για τον αγώνα με τη SC Heerenveen
Η αποστολή είναι οι εξής:
Χαλκιάς, Kresic, Αναστασάκος, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης, Abubakari, Bizera, Cirillo, Filomeno, Garcia, Ivic, Lino, Muslimovic, Savini, Veron, Vieirinha, Vitolo.
O Fernando Santos σε δηλώσεις του για τον αγώνα με SC Heerenveen:
«Είναι φυσιολογικό να το πει αυτό, έτσι βλέπει τα πράγματα. Έχει πλεονέκτημα το εκτός έδρας γκολ, που είναι σημαντικό για την ομάδα του. Απλώς η δικιά μου κρίση, και την είχα πει μετά το πρώτο ματς, είναι ότι παραμένει ανοιχτή η πρόκριση. Πιστεύω ότι η ομάδα μου έχει τις δυνατότητες για να μπορέσει να παίξει συγκεντρωμένα και αποφασιστικά για να περάσει. Αλλά πρέπει να βάλουμε γκολ, αυτό αποτελεί μια απαραίτητη και αναγκαία συνθήκη. Τουλάχιστον ένα γκολ, οι παίκτες πρέπει να παρουσιαστούν πολύ δυνατοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να δείξουν τις δυνατότητές μας. Ξέρουμε πως δε είναι εύκολο, το ξέραμε από την αρχή, πριν καν ξεκινήσει το πρώτο ματς».
«Αυτό που μας δίνει πίστη, είναι το ότι στα μέχρι τώρα επίσημα παιχνίδια, καμιά ομάδα δεν ήταν καλύτερη από εμάς. Και η τύχη είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας. Είτε με τη Βαλερένγκα, είτε με τη Χέρενφεν, θεωρώ ότι η ομάδα μου έκανε τα επαρκή πράγματα για τη νίκη, αυτό δεν αφαιρεί την τύχη της Χέρενφεν, αλλά νομίζω ότι με βάση την εικόνα του παιχνιδιού θεωρούμε ότι κι εμείς θα κάνουμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι μέσα στην έδρα της. Χωρίς ίχνος αλαζονείας ήρθαμε να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι και να περάσουμε στην επόμενη φάση».
«Είναι αδύνατο, δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να απασχολούμαστε με ποιος βρίσκεται στην αποστολή και ποιος όχι. Να συγκεντρωθούμε σε αυτούς που είναι στην αποστολή και τι θα κάνουν αυτοί. Το να σκεφτόμαστε τι θα κάνανε οι άλλοι, μόνο πρόβλημα θα μας δημιουργήσει. Αυτοί που θα αγωνιστούν θα δώσουν τον καλύτερό εαυτό».
«Είχαμε πει έτσι κι αλλιώς ότι το 4-4-2 και το 4-3-3 θα είναι αυτά με τα οποία θα παίζει η ομάδα φέτος. Είναι κρίμα που δεν είχαμε όλους τους παίκτες για να δουλέψουμε το 4-4-2 περισσότερο, αλλά ανεξαρτήτως του σχήματος πρέπει να συγκεντρωθούμε στο στόχο της πρόκρισης και μετά στο πρωτάθλημα, να κάνουμε τον ΠΑΟΚ ξανά γνωστό στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όπως ταιριάζει στη δυναμική του συλλόγου, να τον φτάσουμε στη θέση που του αξίζει».
Ο προπονητής της SC Heerenveen κ. Trond Sollied τονίζοντας τα εξής:
«Έχουμε αποκτήσει ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, αλλά θεωρώ ότι έχει τελειώσει μόλις το πρώτο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα που μας έχει δείξει ότι παίζει πολύ καλύτερα εκτός έδρας, όμως γνωρίζω ότι έχει κάποιες σημαντικές απουσίες όπως αυτή του Conceicao που δεν ταξίδεψε για την Νορβηγία και για αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε ποια ομάδα θα κατέβει στο γήπεδο. Αν μιλήσουμε με αριθμούς θεωρώ ότι έχουμε ένα ποσοστό κοντά στο 60% για να πάρουμε εμείς την πρόκριση. Η παρουσία και τα αποτελέσματα στο ολλανδικό πρωτάθλημα δεν πιστεύω ότι θα παίξουν ρόλο σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει πίεση στους ποδοσφαιριστές μου για το αυριανό παιχνίδι.»



Τα Εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 26.Αυγ.2009, θα λειτουργούν τα εκδοτήρια της Τούμπας, για την διάθεση εισιτηρίων του αγώνα εναντίον του Λεβαδειακού για την 2η αγωνιστική της Superleague, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 30.Αυγ.2009 στις 16:45.
Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 10:00 μέχρι τις 17:00 και την Κυριακή από τις 10:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα.
Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
Θύρα 1: 50 €
Θύρες 2, 3: 30 €
Θύρες 5, 6: 25 €
Θύρες 4, 4α: 15 €
Θύρες 7, 7a, 8: 15 €
Για να αγοράσετε μέσω internet το εισιτήριο σας και για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.
Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας

Η Superleague αποφάσισε
O αγώνας Πανιώνιος-ΠΑΟΚ θα γίνουν τελικά την Τετάρτη 23/9/2009 αποφάσισε Superleague.

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...