1/9/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.962


























 

play offs του Conference League

ΠΑΟΚ - Χαρτς - 4-0

Για τον επαναληπτικό αγώνα των play offs του Conference League, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα τη σκωτσέζικη Χαρτς με 4-0!

Μπροστά σε 25.000 θεατές, ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Κουλιεράκη, Μπάμπα, αμυντικά χαφ τους Τσιγγάρα, Σβαμπ, μπροστά τους τους Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια, Τάισον και στην κορυφή της επίθεσης τον Μπράντον.

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε κοντά στο γκολ, στο 13', όταν το δυνατό σουτ του Βιεϊρίνια τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κλαρκ. Δε συνέβη όμως το ίδιο τρία λεπτά αργότερα, όταν μετά την εκτέλεση φάουλ του Τάισον, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της Χαρτς.

Ο Δικέφαλος συνέχισε να πιέζει και στο 23΄ ο Κωνσταντέλιας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Σβαμπ πήρε την κεφαλιά κι ο Τόμας με γυριστό σουτ σημείωσε το 2-0, σκορ με το οποίο οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο 52΄ ο Κοχρόουν βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε από καλή θέση στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κοτάρσκι και πέντε λεπτά αργότερα έγινε το 3-0. Με βολέ ο Κοτάρσκι βρήκε τον Ζίβκοβιτς, αυτός έκοψε την μπάλα στον Κωνσταντέλια, ο οποίος από κοντά πλάσαρε εύκολα τον Κλαρκ.

Στο 71΄ διαμορφώθηκε το τελικό 4-0 με σκόρερ τον Τάισον, που αξιοποίησε την κάθετη του Τόμας, πλασάροντας εύστοχα τον Κλαρκ.

Ο Λουτσέσκου έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς παίκτες, καθώς μπήκαν στο ματς στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι Τζίμας, Βρακάς, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο!

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (64΄ Κεντζιόρα), Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (64΄ Τσιγγάρας), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς (81΄ Βρακάς), Κωνσταντέλιας, Τάισον (75΄ Μουργκ), Τόμας (74΄ Τζίμας).

Χαρτς: Κλαρκ, Κεντ, Σίμπικ, Ρόουλς, Ατκινσον (82΄ Οφιά), Ντέβλιν (82΄ Χόλιντεϊ), Μπόις (59΄ Ταγκάβα), Κοχρόουν, Κίνγκσλεϊ (66΄ Ντένχολμ), Σάνκλαντ (66΄ Λόρεϊ), Βάργκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....