28/9/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.973











 

6η αγωνιστική της Super League

ΠΑΟΚ - ΝΠΣ Βόλου - 3-0

Για την 6η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα τον ΝΠΣ Βόλου με 3-0...

Ο Λουστέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτλαρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Σάστρε, Κουλιεράκη, Εκόνγκ, Μπάμπα, αμυντικά χαφ τους Τσιγγάρα, Σβαμπ, μπροστά τους τους Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Τάισον και στην κορυφή της επίθεσης τον Σαμάτα.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο ματς αποφασισμένος να πάρει ένα ακόμη τρίποντο και πίεσε τους φιλοξενούμενους από την αρχή της αναμέτρησης. Αφού χάθηκαν 2-3 ευκαιρίες, στο 24' είχαμε δοκάρι για τον ΠΑΟΚ, όταν από κοντά ο Σβαμπ πήρε την κεφαλιά και σημάδεψε το κάθετο δοκάρι, στο ριμπάουντ ο Τσιγγάρας πλάσαρε άουτ!

Τέσσερα λεπτά αργότερα, δεύτερο δοκάρι για τον ΠΑΟΚ, όταν μετά από γρήγορη μετάβαση της ομάδας ο Σάστρε σούταρε δυνατά από πλάγια θέση στο δοκάρι του Παπαδόπουλου!

Το σκορ άνοιξε στο 40' όταν μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Τάισον, ο Κουλιεράκης με κεφαλιά έγραψε το 1-0 για τον ΠΑΟΚ! Η φάση ήταν πεντακάθαρη, αλλά ο Σιδηρόπουλος και ο Μανούχος χρειάστηκαν 5 λεπτά για να μετρήσουν το γκολ!

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, φοβερή ατομική ενέργεια του Τάισον, ωραίο γύρισμα στη περιοχή και ο Μούργκ εκτέλεσε σε κενή εστία για το 2-0!  Στο 55' ο Σαμάτα, απέφυγε τον Παπαδόπουλο και με το αριστερό σκόραρε!

Τρία λεπτά αργότερα  ο Τσοκάνης με προβολή πάνω στη γραμμή, στέρησε το γκολ από τον Ζίβκοβιτς! Προηγήθηκε εξαιρετική χαμηλή σέντρα του Μπάμπα. Στα λεπτά που ακολούθησαν ως το τέλος του ματς, έγιναν αλλαγές, ο ρυθμός έπεσε και το φινάλε της αναμέτρησης βρήκε τον ΠΑΟΚ να παίρνει ένα ακόμη τρίποντο.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης (76' Νάσμπεργκ), Σάστρε, Τσιγγάρας, Σβαμπ (65' Οζντόεφ), Μουργκ, Τάισον (65' Κωνσταντέλιας), Ζίβκοβιτς (65' Ντεσπόντοφ), Σαμάτα (81' Τζίμας). 

ΝΠΣ Βόλου: Παπαδόπουλος, Άλχο (56' Καλογερόπουλος), Λούνα, Τάχατος, Τσοκάνης (80' Ασλανίδης), Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ (46' Ενγκίν), Κόμπα (65' Μεταξάς), Κορνέ, Μαχαίρας, Γκαρσία (65' Μωραΐτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....