24/9/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.968


Α1 Πόλο ανδρών 

ΠΑΟΚ - Παλαιού Φαλήρου - 15-8

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο ανδρών ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο οποίος επικράτησε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου με 15-8. 

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε δυναμικά στην αναμέτρηση, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική του ανωτερότητα, καθώς δεν έχασε το προβάδισμα σε κανένα σημείο του αγώνα. 

Με Τσολακούδη και Κεχαλάρη ο ΠΑΟΚ Domus Ergo έκανε το 2-0, το Παλαιό Φάληρο απάντησε σε 2-2, με τους Ντέλιτς και Λασκαρίδη να διαμορφώνουν το τελικό για το πρώτο οκτάλεπτο, 4-2. 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι φιλοξενούμενοι έκαναν 0-2 σερί, ισοφαρίζοντας προσωρινά το σκορ, 4-4, ωστόσο με γκολ του Σαλέχ ο Δικέφαλος πήρε και πάλι το προβάδισμα, 5-4, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος. 

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ήταν καταιγιστικός, επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό του. Με σερί 4-1 πήρε τα... ηνία της αναμέτρησης, 9-5, βάζοντας σε δύσκολη κατάσταση τους παίκτες του Παλαιού Φαλήρου. Οι «ασπρόμαυροι» ανέβασαν πλήρως τον ρυθμό και με δύο τέρματα του Λασκαρίδη ανέβασε ακόμα περισσότερο την διαφορά, 11-5. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν, διαμορφώνοντας το τελικό για το τρίτο οκτάλεπτο, 11-6. 

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι Τσολακούδης και Κουγιούνης έκαναν το 13-6, κλειδώνοντας την «ασπρόμαυρη» επικράτηση. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, οι δύο προπονητές μοίρασαν τον χρόνο συμμετοχής, με το τελικό 15-8 να δίνει τη νίκη στον ΠΑΟΚ Domus Ergo. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00, απέναντι στον ΟΦΘ, εκτός έδρας, για την 2η αγωνιστική της Α1. 

Οκτάλεπτα: 4-2, 1-2, 6-2, 4-2.

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας 1, Λασκαρίδης 3, Προσινικλής Ν., Σάλεχ 2, Κεχαλάρης 2, Τσολακούδης 2, Ξυλάς, Ντέλιτς 2, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν 1, Κουγιούνης 1, Σιορδίλης, Καπράγκος, Καραντζάς.

Α1 Πόλο Γυναικών  1η αγωνιστική

ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ - 23-2

Για την πρώτη αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στον Πειραιά, όπου και αντιμετώπισε το μεσημέρι του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου, τον ΟΣΦΠ, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 23-2.

Μία νέα σεζόν στην Α1 ξεκίνησε για το σύνολο της Χρύσας Χατζέλλη, το οποίο θα κληθεί να τα δώσει όλα καθόλη την διάρκεια της σεζόν, κερδίζοντας πολύτιμες εμπειρίες. 

Φυσικά, βασική επιδίωξη του ΠΑΟΚ είναι και η ανάδειξη των νέων αθλητριών, οι οποίες αποτελούν το παρόν, αλλά θα αποτελέσουν και το μέλλον του Δικεφάλου. 

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο μέρος τελείωσε στο 9-1, με το τελικό σκορ να είναι 23-2.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο της Χρύσας Χατζέλλη, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, απέναντι στον Ηλυσιακό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1. 

Τα οκτάλεπτα: 7-0, 2-1, 6-1, 8-0

ΠΑΟΚ (Χρυσούλα Χατζέλη): Γκανγκλ, Μπίκου, Χριστοφορίδου, Καλλία, Παρασκευοπούλου, Ντάσιου, Γραικού, Γιαμπασάκου, Φραγκιά 1, Ντόνα-Τσιάκα, Κοντονή 1, Νιαρχάκου, Λεριώτη, Χρονοπούλου, Στόγιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....