25/9/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.972















 

1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Conference League,

Ελσίνκι - ΠΑΟΚ - 2-3  

Για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Conference League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 εκτός έδρας την Ελσίνκι ...

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκη, Μπάμπα, αμυντικά χαφ τους Τσιγγάρα, Σβαμπ, μπροστά τους τους Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μουργκ και στην κορυφή της επίθεσης τον Σαμάτα.

Ο Δικέφαλος προβλημάτισε με την απόδοσή του στο πρώτο 45λεπτο, καθώς παρά το ότι είχε την κατοχή της μπάλας, δεν δημιούργησε φάσεις για γκολ. Η Ελσίνκι στο 13΄υποχρεώθηκε σε αναγκαστική αλλαγή του τερματοφύλακά της, με τον Εστ να μπαίνει αντί του Μάενπα, που έφυγε από το γήπεδο με φορείο, λόγω τραυματισμού στο γόνατο!

Στο 19ο λεπτό, το σουτ του Σβαμπ από καλή θέση πέρασε άουτ στην πρώτη καλή στιγμή μας στο ματς και στο 35ο λεπτό ο Κοτάρσκι σταμάτησε το σουτ του Σοΐρι, αποκρούοντας σε κόρνερ! Μετά την εκτέλεση του κόρνερ, ο Μπαντέ με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους!

Στην καλύτερη στιγμή μας στο πρώτο ημίχρονο στο 40' το γυριστό σουτ του Ντεσπόντοφ κατέληξε άουτ! Η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Εστ.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε άρδην! Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά και άρχισε να παράγει φάσεις! Στο 46ο λεπτό ο Ντεσπόντοφ σούταρε από το ύψος του πέναλτι και ο Εστ απέκρουσε δύσκολα και στη συνέχεια αμυντικός έδιωξε σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ, ο Εκόνγκ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι!

Το δίλεπτο 50'-52' ανήκε στην Ελσίνκι, καθώς στο 50' είχαν δοκάρι με τον Ραντούλοβιτς στην κόντρα και στο 52' ο Κοτάρσκι απέκρουσε το σουτ του Ραντούλοβιτς!

Στο 55' ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με κεφαλιά του Κουλιεράκη, μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ντεσπόντοφ και στο 81' ο Ντεσπόντοφ, έδωσε προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, με την μπάλα να παίρνει απίστευτα φάλτσα στο σουτ που επιχείρησε, έχοντας και τη βοήθεια του δοκαριού. Οι Φινλανδοί διαμαρτυρήθηκαν για οφ σάιντ του Μπράντον, ο οποίος όμως καλυπτόταν.

Το διπλό κλείδωσε στο 93' όταν ο Μπράντον έγραψε το 1-3, μετά από υποδειγματική ανάπτυξη από τα δεξιά! Το τελικό 2-3 διαμορφώθηκε στο 99', από τον Ραντούλοβιτς με πέναλτι, που υποδείχτηκε με χρήση VAR

Ελσίνκι: Μάενπα (13' Εστ), Τοΐβιο, Ντα Γκράσα, Ραϊτάλα, Σοΐρι, Κανελλόπουλος (75' Παανάνεν ), Λίνγκμαν, Χαμαλάινεν (61' Τανάκα), Χετεμάι (61' Κουασίβι), Μπαντέ (61΄Κέσκινεν), Ραντούλοβιτς. 

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (66' Οζντόεφ), Σβαμπ, Αν. Ζίβκοβιτς (66' Τάισον), Ντεσπόντοφ (84' Βιεϊρίνια), Μουργκ (74' Κωνσταντέλιας), Σαμάτα (74' Μπράντον).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....