18/9/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.966










4η αγωνιστική της Super League

ΠΑΟΚ - Άρηθ - 0-0

Για την 4η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 στην Τούμπα με τον Άρη ...

Μπροστά σε 23.000 θεατές, ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα του Βιεϊρίνια, Ενκόνγκ, Κουλιεράκη, Μπάμπα, αμυντικά χαφ τους Οζντόεφ, Μεϊτέ, μπροστά τους τους Κωνσταντέλια, Τάισον, Ζίβκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης τον Σαμάτα.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα, είχε από την αρχή την κατοχή της μπάλας, αλλά δυσκολευόταν να βγάλει τελικές, με το παιχνίδι του να είναι προβλέψιμο.

Ο Άρης από την πλευρά του έπαιξε με τις γραμμές κοντά και περιορίστηκε πίσω από το μισό του γηπέδου, αναζητώντας την κόντρα που θα τον έκανε απειλητικό.

Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ απείλησε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Ζίβκοβιτς να σουτάρει και τον Κουέστα να σταματάει το σουτ του Αντρίγια. Νωρίτερα πάντως, και στο 38', ο Μοντόγια βρήκε την μπάλα με ... μανσέτα, με τον Σιδηρόπουλο να θεωρεί τη φάση καθαρή και να μην καλεί τον Παπαπέτρου να τη δει!

Παρόμοιο το σκηνικό και στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ είχε κατοχή, αλλά μέχρι εκεί! Στο 61ο λεπτό, ο Παπαπέτρου δε δείχνει την 2η κίτρινη στον Ντουκουρέ που μπλόκαρε την μπάλα! Στο επόμενο λεπτό, ο Κουλιεράκης έπιασε την κεφαλιά στην πλάτη της άμυνας, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ!

Στο 84' ακυρώθηκε σαν οφ σάιντ το γκολ του Ντεσπόντοφ, με τη βοήθεια του VAR, με τον Παπαπέτρου να δείχνει αρχικά σέντρα! Στα λεπτά που ακολούθησαν ο ΠΑΟΚ δεν πίεσε για το γκολ και έτσι κάπως ήρθε το τελικό 0-0...

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (73' Κεντζιόρα), Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (73' Σβαμπ), Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (65' Ντεσπόντοφ), Τάισον (90' Μουργκ) και Σαμάτα (73' Μπράντον.

Άρης: Κουέστα, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Οντουμπάτζο, Ντουκουρέ (67' Βέλεθ), Βερστράτ (92' Πάρδο), Κάρλσον (92' Χριστοδουλόπουλος), Μενέντες (67' Σαμόρα), Ρουπ (67' Σουλεϊμάνοφ), Μορόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....