30/9/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.974


Α1 Πόλο 2η αγωνιστική 

ΟΦΘ - ΠΑΟΚ - 5-16

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο ανδρών ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, επικρατώντας του ΟΦΘ με 5-16, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. 

Σ' ένα κλειστό επιθετικά πρώτο οκτάλεπτο, στο οποίο κυριάρχησαν οι δύο άμυνες και οι τερματοφύλακες, ο Κεχαλάρης... έλυσε τον γόρδιο δεσμό, κάνοντας το 0-1. Ο Όμιλος ισοφάρισε σε 1-1, με τον Π. Προσινικλή να δίνει ξανά το προβάδισμα στον Δικέφαλο, διαμορφώνοντας το τελικό για το πρώτο οκτάλεπτο 1-2. 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ Domus Ergo μπήκε... φουριόζος, και με τέσσερα σερί τέρματα, πήρε σημαντικό προβάδισμα στο σκορ, 1-6. Ο ΟΦΘ μείωσε, 2-6, ωστόσο την τελευταία κουβέντα στο δεύτερο οκτάλεπτο την είπε ο Δικέφαλος, σκοράροντας με Κεχαλάρη και Π. Προσινικλή, για το τελικό 2-8. 

Στο δεύτερο μέρος και με το σκορ να του το επιτρέπει, ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου δοκίμασε σχήματα και τακτικές, μοιράζοντας τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του. Το τέμπο δεν έπεφτε, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo κυριαρχούσε, με το σκορ να αυξάνεται με την πάροδο του αγώνα. Το τελικό 5-16 έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο οποίος έκανε το 2Χ2 στην Α1. 

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-6, 2-4, 1-4

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας 1, Λασκαρίδης, Προσινικλής Ν. 2, Καπράγκος 1, Κεχαλάρης 4, Τσολακούδης 1, Ξυλάς, Ντέλιτς 2, Π. Προσινικλής 3, Κόουμπαν 1, Κουγιούνης, Πατσίκας, Σαλέχ, Καρατζάς 1.

 Α1 Πόλο2η αγωνιστική 

ΠΑΟΚ - Ηλυσιακός -16-7

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο γυναικών ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Ηλυσιακού με 16-7, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. 

Ο ΠΑΟΚ μπήκε από νωρίς αποφασισμένος να πάρει τη νίκη, και με γρήγορο 4-0 έδειξε από νωρίς τις... διαθέσεις του. Οι φιλοξενούμενες μείωσαν, 4-1, ωστόσο το γκολ της Νιαρχάκου «έκλεισε» το πρώτο οκτάλεπτο στο 5-1. 

Με εξαιρετική άμυνα και αποτελεσματικότητα στην επίθεση, ο Δικέφαλος ανέβασε περισσότερο τον δείκτη της διαφοράς. Το 5-1 του πρώτου οκταλέπτου έγινε 9-1 με γκολ της Μπίκου, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει πλήρως τα... ηνία της αναμέτρησης. Ο Ηλυσιακός μείωσε σε 9-2, με αυτό να είναι το τελικό αποτέλεσμα του πρώτου μέρους. 

Στην επανάληψη, η Χρύσα Χατζέλλη μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες της, δίνοντας πολύτιμο χρόνο συμμετοχής και στις νεαρότερες. Η διαφορά ξέφυγε σε διψήφια επίπεδα, 13-3, με τον Δικέφαλο να κάνει διαχείριση στο υπόλοιπο της αναμέτρησης. 

Το τελικό 16-7 έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ, ο οποίος πανηγύρισε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της νέας σεζόν.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 4-1, 6-1, 1-4

ΠΑΟΚ (Χατζέλλη): Γκανγκλ, Μπίκου 2, Ταυρίδου, Τζελέπη 1, Παρασκευοπούλου, Ντάσιου 2, Γραικού 2, Γιαμπασάκου 1, Βασιλείου, Φλώρου, Κοντονή 6, Νιαρχάκου 2, Σαλέχ, Κολτσίδα, Στόγιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....