28/8/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.961












2η αγωνιστική της Super League

ΠΑΟΚ - Κηφισιά - 2-1

Για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα τη νεοφώτιστη Κηφισιά με 2-1

Ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κατω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μπάμπα, Μιχαηλίδη, Κεντζιόρα, Βιεϊρίνια, αμυντικά χαφ τους Οζντόεφ, Τσιγγάρα, μπροστά τους τους Τάισον, Μουργκ, Ζίβκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης τον Τζίμα.

Μια ενδεκάδα με πολλές αλλαγές σε σχέση με αυτή που ξεκίνησε την Πέμπτη στη Σκωτία, καθώς δεν βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα οι Κουλιεράκης, Εκόνγκ, Σβαμπ, Κωνσταντέλιας, Μπράντον.

Στην πρώτη καλή μας στιγμή στο ματς, στο 21ο λεπτό, χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Ζίβκοβιτς να πλασάρει άουτ. Υπήρχει πέναλτι το έδωσε το VAR, το εκτέλεσε τρία λεπτά αργότερα ο Ζίβκοβιτς αλλά ο Κρίστινσον απέκρουσε.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, ο Τζίμας με κοντινό πλασέ μετά από απόκρουση του Κρίστινσον σε σουτ του Μουργκ, άνοιξε το σκορ!

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ έλεγχε το ματς, είχε δύο τρία καλά σουτ τα οποία σταμάτησε ο Κρίστινσον, όμως στο 75', ο Μασούρας ισοφάρισε, με τον Κοτάρσκι να χάνει τη φάση!

Δύο λεπτά αργότερα, στο 77', χάθηκε τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Αρχικά το σουτ του Νάρεϊ το απέκρουσε με τη βοήθεια του δοκαριού και στη συνέχεια στη σύγχυση που επικράτησε κανείς δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Τη λύση τελικά την έδωσε ο ... Τσάπαν, όταν στο 78ο λεπτό ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα με αυτογκόλ του Τσάπαν μετά από γύρισμα του Μπάμπα, που πήρε την μπάλα από εκπληκτικό τακουνάκι του Κωνσταντέλια.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (74' Λύρατζης), Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (63' Σβαμπ), Οζντόεφ, Τάισον, Αν. Ζίβκοβιτς (63' Νάρεϊ), Μουργκ (68' Νάρεϊ), Τζίμας (74' Μπράντον). 

Κηφισιά: Κρίστινσον, Σάκιτς, Λούμορ, Βαφέας, Τσάπαν, Παπασάββας, Πέιος (84' Νίνης), Μασούρας (84' Αντερέγκεν), Ίλιεφ (63' Ιπαλίμπο), Οζέκοβιτς, Τεττέι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...