25/8/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.959


 

Χάντμπολ Γυναικών (Φιλικό)

1η αγωνιστική του Gjorche Cup 

Βαρντάρ (Σκόπια)- Π.Α.Ο.Κ. mαteco - 24-30

Με επιβλητική εμφάνιση, ο ΠΑΟΚ mαteco επικράτησε της Βαρντάρ με 24-30, στο πρώτο επίσημο φιλικό της φετινής σεζόν. 

«Φουριόζος» ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ mαteco στα πρώτα λεπτά, παίρνοντας σημαντικές βοήθειες αμυντικά από την Τσικνάκη, ενώ η περσινή πετυχημένη συνταγή της περιφέρειας (Χατζηπαρασίδου, Σεβδίλη και Μπροκάρντο) απέδιδε τα μέγιστα, 0-3. Στη συνέχεια η Βάρνταρ βρήκε λύσεις, και έφερε το παιχνίδι σε ισορροπία, με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες μεταξύ τους μέχρι και το 11-11. Στο δεύτερο μισό του πρώτου μέρους, ο Δημήτρης Πελεκίδης άλλαξε πλήρως τη περιφέρεια, παρουσιάζοντας διάφορες τριάδες, ενώ συνεχείς αλλαγές πραγματοποιούνταν τόσο στη θέση του πίβοτ, όσο και στα εξτρέμ, δείγμα του μεγάλου βάθους που έχει το φετινό ρόστερ του Πρωταθλητή Ελλάδος. Με ευστοχία άνω του 50%, ο Δικέφαλος πήρε προβάδισμα, 11-14, το οποίο διατήρησε μέχρι και τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, 12-16. 

Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ mαteco και στο δεύτερο ημίχρονο. Με γρήγορο σερί 0-2, ο Δικέφαλος... άνοιξε περισσότερο την διαφορά, 12-18, επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό του. Με ποικιλία στο σκοράρισμα, αλλά και στις επιλογές προσώπων, ο Πρωταθλητής Ελλάδος έβγαλε εξαιρετικό πρόσωπο, διατηρώντας την διαφορά τερμάτων σε υψηλά επίπεδα, 19-26. Με επιθετική ευστοχία στο 50%, και αμυντική προσήλωση, ο Δικέφαλος διατήρησε την διαφορά, παίρνοντας τη νίκη με 24-30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...