21/8/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.957












 

1η αγωνιστική της Super League

ΠΑΟΚ - Αστέρα Τρίπολης - 3-0

Για την 1η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ  κέρδισε με 3-0 στην Τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης, μπαίνοντας με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα ..

Μπροστά σε 12.000 θεατές, ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα, τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Μιχαηλίδη, Ράφα Σοάρες στην άμυνα, Οζντόεφ, Σβαμπ αμυντικά χαφ, μπροστά τους τους Μουργκ, Ζ. Ζίβκοβιτς, Τάισον και στην κορυφή της επίθεσης τον Μπράντον.

Μια ενδεκάδα με αρκετές απουσίες σε σχέση με το ματς κόντρα στη Χάιντουκ, αυτή με την οποία ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ, σε ένα ματς που είχε ρυθμό, αλλά μέχρι το πρώτο cooling brake, δεν είχε κάποια κλασική ευκαιρία. Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Μουργκ έκανε το 1-0! Προηγήθηκε κλέψιμο του Τάισον, μπαλιά στον Σβαμπ και αυτός ωραία κάθετη στον σκόρερ!

Στο 41ο λεπτό, ο Φωτιάς έδωσε πέναλτι για τον Αστέρα, το εκτέλεσε ο Μιριτέλο στο δοκάρι! Στο πέναλτι υπέπεσε ο Εκόγκ με τον Κοτάρσκι πάντως να πέφτει στην πορεία της μπάλας.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ρέφερι έδωσε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ σε πέσιμο του Τάισον, αλλά με τη βοήθεια του VAR το ακύρωσε!

Ο ΠΑΟΚ στη επανάληψη ανέβασε αισθητή την απόδοσή του και στο 54ο λεπτό  ο Ζίβκοβιτς μετά από μπαλιά του Σβαμπ και πάλι, σημείωσε το 2-0!

Έξι λεπτά αργότερα έγινε το 3-0 με τον Ζίβκοβιτς! Η φάση ξεκίνησε από τον Μουργκ που βρήκε τον Τάισον, αυτός πλάσαρε αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε, όμως ο Ζίβκοβιτς μπήκε στη φάση και σημείωσε το 3-0.

Στη συνέχεια ο Λουτσέσκου, ξεκούρασε παίκτες και έδωσε την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που δεν παίρνουν χρόνο συμμετοχής σε επίσημα παιχνίδια (Τζίμας, Γιαξής).

Ο Δικέφαλος έψαξε ένα ακόμη γκολ και βρέθηκε κοντά σε αυτό, όταν στο 87ο λεπτό, αλλά ο Σγουρής σταμάτησε το σουτ του Κωνσταντέλια από εξαιρετική θέση!

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ (64' Νάσμπεργκ), Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Οζντόεφ, Σβαμπ (85' Γιαξής), Μουργκ, Ζ. Ζίβκοβιτς (75' Κωνσταντέλιας), Τάισον, Μπράντον (75' Σαμάτα, 85' Σαμάτα).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος (63' Σγουρής), Καστάνο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα (85' Γκαρσία), Άλβαρες, Μουνάφο, Αλάγκμπε, Ρεγκίς, Σίτο (75' Μπαρτόλο), Καλτσάς, Μιριτέλο (76' Μάντζης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...