30/5/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.228


Πόλο Ανδρών για τρίτη θέση και το «εισιτήριο» στο LEN Champions League

Παναθηναϊκος - ΠΑΟΚ - 8-9  

Τεράστια νίκη του ΠΑΟΚ Domus Ergo στην Αθήνα, όπου με την επικράτηση με 8-9 επί του Παναθηναϊκού κατέκτησε την τρίτη θέση και το ιστορικό «εισιτήριο» στο LEN Champions League. 

Νευρικό ήταν το ξεκίνημα του παιχνιδιού και για τις δύο ομάδες, οι οποίες έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα στα αμυντικά τους καθήκοντα. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι οι οποίοι προηγήθηκαν, 1-0, ωστόσο ο Κεχαλάρης, έφερε το παιχνίδι στα ίσια, 1-1, σκορ το οποίο ήταν και τελικό. 

Το δεύτερο οκτάλεπτο ξεκίνησε με «ασπρόμαυρο» σερί. Ο Κεχαλάρης με δύσκολη εκτέλεση έκανε το 1-2, με τον Κόουπμαν να αυξάνει το προβάδισμα στον παραπάνω, 1-3. Οι αντίπαλοι απάντησαν με δικό τους 2-0 σερί, διαμορφώνοντας το τελικό για το πρώτο ημίχρονο, 3-3. 

Στην επανάληψη, ο Κόουπμαν έβαλε και πάλι μπροστά τον Δικέφαλο, 3-4, ωστόσο οι «πράσινοι» ισοφάρισαν, 4-4. Από κει και πέρα, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo έπαιξε εκπληκτική άμυνα, ενώ οι ώριμες αποφάσεις του στην επίθεση, του έδωσαν «αέρα» τριών τερμάτων, χάρη σε γκολ των Ντέλιτς, Κεχαλάρη και Π. Προσινικλή, 4-7. 

Στο ξεκίνημα του τέταρτου και καθοριστικού οκταλέπτου, ο Παπανικολάου μείωσε σε 5-7, όμως ο Τσολακούδης με ωραίο μπάσιμο και σουτ, έστειλε τον ΠΑΟΚ Domus Ergo ξανά στο +3 για το 5-8. Οι γηπεδούχοι μείωσαν και πάλι, 6-8, ωστόσο με εξαιρετικό γκολ του Καπράγκου, ο Δικέφαλος πήρε και πάλι προβάδισμα τριών τερμάτων, 6-9. Στα τελευταία λεπτά, οι γηπεδούχοι πίεσαν, με τους παίκτες του Δικεφάλου να παίζουν παράλληλα και με το χρονόμετρο. Ο Παναθηναϊκός μείωσε στο γκολ, 8-9, ενώ είχε και ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά ο Σιορδίλης με υπέροχη απόκρουση κράτησε το 8-9, σκορ το οποίο ήταν και τελικό. 

Έτσι, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, παίρνοντας παράλληλα το ιστορικό εισιτήριο για τον προκριματικό όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, του LEN Champions League. 

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-2, 1-4, 4-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.234

Βόλεϊ Ανδρών / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Βουκ Ιβάνκοβιτς, για την αγω...