13/5/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.213



















5η αγωνιστική Play-Off, Super League

ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ - 2-0

Σε εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των play offs, o ΠΑΟΚ κέρδισε τον γάβρο με 2-0...

Μπροστά σε 27.000 θεατές, ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μπάμπα, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Σάστρε, αμυντικά χαφ τους Μεϊτέ, Σβαμπ, μπροστά τους τους Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια, Τάισον και στην κορυφή της επίθεσης τον Μπράντον. 

Στο παιχνίδι που έγινε σήμερα 12/5 στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ απείλησε για πρώτη φορά στο 12' με τον Μπράντον να βγάζει τον Κωνσταντέλια τετ α τετ, αλλά ο τελευταίος να χάνει τον έλεγχο της μπάλας και ταυτόχρονα την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ!

Ο ΠΑΟΚ στο 26΄ άνοιξε το σκορ όταν ο Ζίβκοβιτς γύρισε την μπάλα στον Τάισον, που με ωραίο πλασέ νίκησε τον Τζολάκη, βάζοντας φωτιά στην Τούμπα. Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο 45λεπτο, απείλησαν στο 9' με την κεφαλιά του Μασούρα να περνάει άουτ και στο 32' με την κεφαλιά του Μαρτίνς να την αποκρούει ο Κοτάρσκι.

Με την έναρξη της επανάληψης ο τεχνικός του Ολυμπιακού έριξε στο ματς τον εριστικότατο Ποντένσε και τον Ελ Κααμπί που σε όλο το δεύτερο ημίχρονο -χωρίς υπερβολή- πέρασε και δεν ακούμπησε!

Στο 65'  ο Κωνσταντέλιας απέφυγε εντυπωσιακά τον Κίνι, έβγαλε ωραία ασίστ στον Ζίβκοβιτς, ο οποίος στο τετ α τετ πλάσαρε εύστοχα τον Τζολάκη κάνοντας το 2-0.

Ο Ολυμπιακός είχε μία καλή ευκαιρία για να μειώσει το σκορ στις καθυστερήσεις, όταν το σουτ του Όρτα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι μας. 

Πολύ σημαντική η επόμενη αγωνιστική (στις 15/5), καθώς υπάρχουν τα παιχνίδια ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - ΑΕΚ, παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά στη μάχη του τίτλου.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ (80΄ Οζντόεφ), Μεϊτέ, Ζίβκοβιτς (75΄ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας (75΄ Μουργκ), Τάισον, Μπράντον (59΄ Σαμάτα).

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Κίνι (66΄ Αποστολόπουλος), Κάρμο, Ρέτσος, Ροντινέι, Ορτα, Εσε, Μαρτίνς (66΄ Φορτούνης), Τσικίνιο (74΄ Καρβάλιο), Μασούρας (46΄ Ποντένσε), Ναβάρο (46΄ Ελ Κααμπί).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.234

Βόλεϊ Ανδρών / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Βουκ Ιβάνκοβιτς, για την αγω...