28/5/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.226


Τελικός Super League Κ17

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 1-1

Ένα γκολ ήταν αρκετό – ένα γκολ από τον Μύθου, που δυστυχώς λίγο μετά τραυματίστηκε – για να κερδίσει το πρωτάθλημα της Super League η δική μας Κ17. Η ομάδα των Ορφανού και Μπίκα, η γενιά μας των 2007 (μαζί και “μικροί” του 2008) κέρδισε 1-0 τον Ολυμπιακό κι έκλεισε με τον ομορφότερο τρόπο την ποδοσφαιρική σεζόν για τον ΠΑΟΚ και την Super League.

Σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο με έκδηλο άγχος και νευρικότητα, κυριάρχησαν οι μονομαχίες και τα λάθη. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να κατεβάσει τη μπάλα και να δημιουργήσει, μα είναι αλήθεια ότι δεν τα κατάφερε. Αντιθέτως, ο Ολυμπιακόςείχε δύο τελικές, στις οποίες ανταποκρίθηκε όπως έπρεπε ο Μπελερής. Στη μια φάση ωστόσο, που ο Δικέφαλος έδειξε την ποιότητα του, στο 41′, ήρθε και το γκολ. Πρώτο κατέβασμα από τον Τσιότα, σέντρα από τον Τσίτσιλα και άλμα για κεφαλιά του Στύλου, την οποία όμως πρόλαβε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Ήρθε ωστόσο ο Μύθου να πάρει το … ριμπάουντ και να πλασάρει για το 1-0. Δυστυχώς λίγο μετά ο Μύθου δέχτηκε χτύπημα και αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Πήρε μέτρα στο γήπεδο στην επανάληψη ο Ολυμπιακός και πίεσε περισσότερο, δίχως όμως να απειλήσει ιδιαίτερα. Ο ΠΑΟΚ στεκόταν καλύτερα στο γήπεδο, παρότι το παιχνίδι είχε και νεύρα και εκατέρωθεν λάθη. Αν εξαιρέσει κανείς το σουτ του Παπανικόπουλου στο 68′ μετά από την ωραία προσπάθεια και πάσα του Μπέρδου, το οποίο απέκρουσε ο Γεωργακόπουλος, δεν καταγράψαμε κάτι αξιόλογο… Μέχρι τις καθυστερήσεις, οπότε η κεφαλιά του Γκιόκα έφυγε μόλις άουτ. Ο Ολυμπιακός πίεσε για την ισοφάριση, ο ΠΑΟΚ κράτησε και πανηγύρισε ένα ακόμα πρωτάθλημα, το πέμπτο στην τροπαιοθήκη της Κ17.

ΠΑΟΚ: Μπελερής, Τσιότας, Βυρσωκινός, Κοσίδης, Μπαταούλας, Ελευθεριάδης, Τσίτσιλας (86′ Κρομμύδας), Παπανικόπουλος (71′ Γκιόκα), Στύλος, Μύθου (46′ λ.τ. Μπέρδος), Ντούνγκα (93′ Θεοφίλου)

Oλυμπιακός: Γεωργακόπουλος, Γιωτόπουλος (69′ Σκουρόπουλος), Φράγκος, Καρκατσάλης, Θεοδωρίδης, Φίλης (69′ Οσάφι), Μιχαηλίδης, Φλούδας, Τζαμαλής, Πλις, Βασιλακόπουλος (76′ Κτενάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.234

Βόλεϊ Ανδρών / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Βουκ Ιβάνκοβιτς, για την αγω...