10/5/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.211








Ποδόσφαιρο Γυναικών 

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ -3-0

Την μαθηματική κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ Morris, επικρατώντας του ΟΦΗ στους Νέους Επιβάτες με 3-0, στο πλαίσιο της εξ' αναβολής 18ης αγωνιστικής της Women's Football League.

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Νόιχαους, Γκούνη, Αχμέντοβα, Κοσκερίδου, Μήτκου, Στράντζαλη, Βαρδαλή, Χαλατσογιάννη, Ακίντα, Γιαννακά και Χέλμβαλ. 

Ο Δικέφαλος ήταν από την αρχή κυριαρχικός, έχοντας την μπάλα στην κατοχή διαρκώς, με στόχο την δημιουργία προϋποθέσεων προς την αντίπαλη εστία. 

Ήδη στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, οι «ασπρόμαυρες» δημιούργησαν τέσσερις πολύ καλές τελικές, με Βαρδαλή στο 5', Στράντζαλη στο 7', Βαρδαλή στο 11' και Χαλατσογιάννη στο 12'. 

Στο 17ο λεπτό, η μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Μήτκου, βρήκε ως αποδέκτρια την Χέλμβαλ, η οποία με υπέροχο ψιλοκρεμαστό πλασέ «άνοιξε» το σκορ, κάνοντας το 1-0. 

Η «ασπρόμαυρη» κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο συνεχίστηκε, και μάλιστα... εξαργυρώθηκε στο 33ο λεπτό. Η Χέλμβαλ από εκτελέστρια έγινε δημιουργός, με την Βαρδαλή να υποδέχεται την μπάλα και με υπέροχη λόμπα έξω από την περιοχή να... γράφει το 2-0. Έτσι, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 2-0, με τον ΠΑΟΚ Morris να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση σε όλα τα μήκη και πλάτη του αγωνιστικού χώρου. 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ακριβώς όπως ολοκληρώθηκε το πρώτο. Στο 46ο λεπτό, η Ακίντα με όμορφη ατομική ενέργεια έφτασε πολύ κοντά στο 3-0, ωστόσο το σουτ της πέρασε λίγο άουτ. 

Στο 58ο λεπτό, έπειτα από όμορφο συνδυασμό, η Μήτκου έκανε την σέντρα από τα πλάγια, με την Χέλμβαλ να πιάνει άπιαστη κεφαλιά για το 3-0, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό της γκολ. 

Στο τελευταίο μισάωρο, ο Δικέφαλος έφτασε ουκ ολίγες φορές πολύ κοντά στο 4-0, ωστόσο οι τελικές του δεν μετουσιώθηκαν σε κάποιο τέρμα, με το τελικό σκορ να είναι 3-0. 

Στα ευχάριστα, η επιστροφή της Φανής Δοϊρανλή σε αγωνιστική δράση, ύστερα από τον τραυματισμό της, δίνοντας ακόμα μία λύση στον Θαλή Θεοδωρίδη ενόψει της τελικής ευθείας. 

Στα αξιοσημείωτα, η δυναμική παρουσία του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Περαίας, του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Εύοσμου «Lemmy», του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Σερρών, αλλά και των γύρω περιοχών, οι οποίοι στήριξαν και πανηγύρισαν μετά το τέλος του αγώνα την μαθηματική κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη, την Τετάρτη 15 Μαΐου και ώρα 16:00, εκτός έδρας, κόντρα στον ΟΦΗ, στο πλαίσιο του μονού νοκ-άουτ ημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδος. 

ΠΑΟΚ Morris (Θαλής Θεοδωρίδης): Νόιχαους, Γκούνη, Αχμέντοβα, Κοσκερίδου, Μήτκου, Στράντζαλη (60' Αργυρίου), Βαρδαλή (70' Κιουρεξίδου), Χαλατσογιάννη (81' Τζούρτζεβιτς), Ακίντα (60' Παπαδοπούλου), Γιαννακά (81' Δοϊρανλή), Χέλμβαλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.219

Χάντμπολ Ανδρών Δεύτερος Ημιτελικός  (19/05, 16:00) ΠΑΟΚ - Αεκ -