21/5/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.221










Super League 10η αγωνιστική Play-Off,

 Άρηθ - ΠΑΟΚ -1-2

Πανάξιος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ελλάδας ο ΠΑΟΚ, με διπλό μέσα στο Βικελίδης!

Με ψυχωμένη εμφάνιση και κόντρα σε έναν διαιτητή πραγματικό τραγέλαφο, ο Δικέφαλος πήρε τη νίκη με 1-2  και πανηγυρίζει την κατάκτηση του 4ου πρωταθλήματος στην ιστορία του, του καλύτερου που παίχτηκε ever στη χώρα!

Ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μπάμπα, Κεντζιόρα, Μιχηλίδη, Σάστρε, αμυντικά χαφ τους Μεϊτέ, Σβαμπ, μπροστά τους τους Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια, Τάισον και στην κορυφή της επίθεσης τον Μπράντον.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τον ΠΑΟΚ, καθώς μόλις στο 18ο δευτερόλεπτο ο Εβραίος ρέφερι έδωσε ανύπαρκτη  κίτρινη στον Μιχαηλίδη, εγείροντας στο μυαλό μας εικόνες του αξέχαστου Σπανάθα!

Το παιχνίδι ήταν νευρικό, πήγε στη δύναμη και έλειψαν οι μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες στο πρώτο μισάωρο! Με τη συμπλήρωση όμως του 30ού λεπτού, ο Ζίβκοβιτς έκλεψε την μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής πεντακάθαρα από τον Μορόν, έβγαλε εκπληκτική κάθετη  στον Μπράντον που πλάσαρε εύστοχα τον Κουέστα, για το 0-1.

Με την έναρξη σχεδόν της επανάληψης  ο άρης έφθασε στην ισοφάριση με άπιαστο σουτ του Μορόν, από αυτά που μπαίνουν μια στα χίλια!

Στο 62' μετά από εκπληκτική ατομική ενέργεια του Κωνσταντέλια, η μπάλα έφτασε στον Μπράντον και αυτός βρήκε τον Τάισον που έστειλε την μπάλα στο πλεκτό του συμπολίτη για το 1-2!

Στο 78΄ ο τραγικός ρέφερι, άφησε τον ΠΑΟΚ με δέκα παίκτες αποβάλλοντας τον Μιχαηλίδη με δεύτερη κίτρινη. Ο Δικέφαλος διαχειρίστηκε το σκορ και έφτασε στην νίκη, αφού στην εκπνοή των καθυστερήσεων η κεφαλιά του Ανσαριφάρντ πέρασε άουτ!

Ο ο Αρης: Κουέστα, Οντουμπάγιο, Μοντόγια (86΄ Φεράρι), Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ζιλ (86΄ Φετφατζίδης), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (86΄ Ανσαριφάρντ), Βερστράτε (66΄ Γκαρθία), Σαβέριο (72΄ Ζαμόρα), Μορόν.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (79΄ Νέσμπεργκ), Τάισον (64΄ Ντεσπόντοφ), Μπράντον (64΄ Σαμάτα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.234

Βόλεϊ Ανδρών / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Βουκ Ιβάνκοβιτς, για την αγω...