25/5/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.225


Ποδόσφαιρο Γυναικών 26ης και τελευταίας αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Αστέρα Τρίπολης - 3-0

Αήττητος πρωταθλητής αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ Morris, επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης με 3-0, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Women's Football League. 

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Νόιχαους, Κοσκερίδου, Γκούνη, Κιουρεξίδου, Δοϊρανλή, Μήτκου, Χαλατσογιάννη, Χέλμβαλ, Γιαννακά, Τζούρτζεβιτς και Παπαδοπούλου. 

Με πολύ μεγάλη στιγμή ξεκίνησε το παιχνίδι, καθώς στο τέταρτο λεπτό η Χέλμβαλ απείλησε με ψιλοκρεμαστό σουτ εντός περιοχής αλλά η αντίπαλη τερματοφύλακας απόκρουσε σε κόρνερ. 

Στο 9ο λεπτό, η Χαλατσογιάννη με μακρινό δυνατό σουτ απείλησε εκτός περιοχής, αλλά η αντίπαλη τερματοφύλακας παραχώρησε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό, το κόρνερ της Χαλατσογιάννη βρήκε την Παπαδόπουλου, της οποίας η κεφαλιά κατέληξε στην αγκαλιά της αντίπαλης τερματοφύλακας. 

Στο 28ο λεπτό, η Χαλατσογιάννη βρήκε στην πλάτη της άμυνας την Γιαννακά, η οποία υποδέχτηκε όμορφα την μπάλα, πέρασε την αντίπαλο της, και με όμορφο τελείωμα έκανε το 1-0. 

Το ημίχρονο «έκλεισε» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Γκούνη κέρδισε την μπάλα στο κέντρο, και μ' έναν κεραυνό από τα 30 μέτρα έκανε το 2-0, σκορ το οποίο ήταν και τελικό. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δικέφαλος ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε, κυριαρχώντας πλήρως στον αγωνιστικό χώρο. Οι Χέλμβαλ σε δύο περιπτώσεις έφτασε πολύ κοντά στο 3-0. Στο 71ο λεπτό, η Τζούρτζεβιτς προειδοποίησε, σημαδεύοντας το δοκάρι, ωστόσο στο 86ο λεπτό, η νεαρή επιθετικός με πολύ όμορφη ατομική ενέργεια έφτασε μέσα στην περιοχή και σημάδεψε σωστά για το 3-0, σκορ το οποίο ήταν και τελικό. 

ΠΑΟΚ Morris (Θαλής Θεοδωρίδης): Νόιχαους, Κοσκερίδου, Γκούνη, Κιουρεξίδου, Δοϊρανλή (46' Φεραντάνς), Μήτκου (61' Κατσάνου), Χαλατσογιάννη (81' Μπουρονίκου), Χέλμβαλ (81' Καλιεντζίδου), Γιαννακά, Τζούρτζεβιτς, Παπαδοπούλου (56' Αργυρίου). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.234

Βόλεϊ Ανδρών / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Βουκ Ιβάνκοβιτς, για την αγω...