1/6/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.229


Ποδόσφαιρο Γυναικών Β' Εθνικές

Π.Α.Ο.Κ. Β' Πρωταθλητής Ελλάδος

Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ Β', ο οποίος στον Τελικό του πρωταθλήματος Β' ομάδων Ποδοσφαίρου γυναικών, επικράτησε τις Νέες Εργοτέλη Β', με 5-0, στο Γήπεδο Νέας Μάκρης, στην Αθήνα. 

Ο ΠΑΟΚ Β' παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Τσακίρη, Ασκαρίδου, Γκιζάρη, Μπαταούλα, Κυριαζή, Κιουρεξίδου, Τζούρτζεβιτς, Ντίνα, Βλαχονικολή, Αργυρίου και Μπουρονίκου. 

Με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ξεκίνησε η αναμέτρηση για τον Δικέφαλο, ο οποίος στο 2ο και 6ο λεπτό, έκανε γρήγορα το 2-0, χάρη σε γκολ της Βλαχονικολή. Ο ΠΑΟΚ Β' συνέχισε να είναι κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας φάσεις και ελέγχοντας τον ρυθμό του παιχνιδιού. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 2-0. 

«Καρμπόν» ξεκίνημα με αυτό του πρώτου ημιχρόνου, είχε και το δεύτερο. Με Ασκαρίδου στο 47ο λεπτό, ο Δικέφαλος έκανε το 3-0, ενώ η Βλαχονικολή έκανε χατ-τρικ για το 4-0 στο 49ο λεπτό. Στο 81ο λεπτό η Κώττη με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 5-0, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για την αναμέτρηση. 

Έτσι, το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ έκανε το «τρεμπλ», καθώς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου από τη γυναικεία ομάδα, ήρθε και ο τρίτος τίτλος από την δεύτερη ομάδα, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του «Ισόβιου Πρωταθλητή» στο Ποδόσφαιρο γυναικών της Ελλάδας. 

ΠΑΟΚ Β' (Σολοποτιάς): Τσακίρη, Ασκαρίδου (63' Κώττη), Γκιζάρη (63' Στεφανί), Μπαταούλα, Κυριαζή (55' Βελιάνη), Κιουρεξίδου (74' Αλιάγα), Τζούρτζεβιτς, Ντίνα, Βλαχονικολή, Αργυρίου, Μπουρονίκου (55' Ιακωβίδου). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.233

Βόλεϊ Γυναικών / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Έστερ Γιάσπερ, για την...