23/4/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.202











Πόλο Ανδρών Δεύτερος Προημιτελικός

ΠΑΟΚ - Απόλλωνα Σμύρνης -14-13

Τεράστια πρόκριση στους ημιτελικούς της Α1 Πόλο ανδρών πήρε ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, επικρατώντας στην διαδικασία των πέναλτι του Απόλλωνα Σμύρνης με 14-13 τελικό σκορ. 

Έτσι, οι παίκτες του Δικεφάλου έκαναν το 2-0 στην σειρά, προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση της Α1, εξασφαλίζοντας παράλληλα το ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, γεμάτο ήταν επιθετικά το πρώτο οκτάλεπτο. Ο Δικέφαλος με Ντέλιτς έκανε το 1-0, οι αντίπαλοι ισοφάρισαν, 1-1, με τους Κεχαλάρη και Ντέλιτς να δίνουν προβάδισμα δύο τερμάτων, 3-1. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν, 3-3, ο Καρατζάς έδωσε το προβάδισμα, 4-3, ο Απόλλων απάντησε, 4-4, με τον Τσολακούδη να διαμορφώνει το τελικό 5-4. 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Ν. Προσινικλής έκανε το 6-4, οι αντίπαλοι μείωσαν, 6-5, με τον Κεχαλάρη να δίνει και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων, και τον Τσολακούδη τριών, 8-5. Οι φιλοξενούμενοι διαμόρφωσαν το τελικό για το πρώτο ημίχρονο, 8-6. 

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Λασκαρίδης έκανε το 9-6. ο Απόλλων μείωσε, 9-7, με τον Κόουπμαν να γράφει το 10-7, σκορ το οποίο ήταν και τελικό. Στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο, τρία γκολ του Απόλλωνα έστειλαν το παιχνίδι στην διαδικασία των πέναλτι, καθώς το 10-10 ήταν τελικό σκορ. 

Στην διαδικασία των πέναλτι, Ντέλιτς, Λασκαρίδης, Τσολακούδης και Κεχαλάρης σκόραραν, ο Αϊβαλιώτης έπιασε το τελευταίο πέναλτι, και ο ΠΑΟΚ Domus Ergo προκρίθηκε στους «4» της Α1. 

Τα οκτάλεπτα: 5-4, 3-2, 2-1, 0-3, 4-3 (πεν)

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης 3, Προσινικλής Ν. 1, Καπράγκος, Κεχαλάρης 3, Ξυλάς, Ντέλιτς 3, Προσινικλής Π., Κόουπμαν 1, Κουγιούνης, Σιορδίλης, Σαλέχ, Καρατζάς. 

Πόλο Γυναικών 22η αγωνιστική

ΓΣ ΠεριστερίουΠΑΟΚ -9-8

Για την 22η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, όπου και αντιμετώπισε το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Απριλίου, τον ΓΣ Περιστερίου, γνωρίζοντας την ήττα με 9-8. 

Στην τελευταία «στροφή» της κανονικής διάρκειας, οι παίκτριες του Δικεφάλου έπαιζαν δίχως κάποιο βαθμολογικό κίνητρο, έχοντας εξασφαλίσει την παρουσία τους στην πρώτη οκτάδα του βαθμολογικού πίνακα. 

Σ' ένα κλειστό παιχνίδι, όσον αφορά την διαφορά του σκορ, καθώς οι δύο ομάδες ήταν χέρι-χέρι, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 6-4. Στο δεύτερο ημίχρονο το «ντέρμπι» παρέμενε, με το τελικό σκορ να είναι 9-8. 

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-3, 1-1, 2-3

ΠΑΟΚ (Χατζέλλη): Γκανγκλ, Μπίκου, Παρασκευοπούλου, Τζελέπη, Χριστοφορίδου, Ντάσιου 1, Γιαμπασάκου, Ερούνα 3, Ντόνα-Τσιάκα 1, Κοντονή 2, Νιαρχάκου 1, Σύκα-Λεριώτη, Κολτσίδα, Καλλία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....