9/4/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.185









4η αγωνιστική των play offs

ΠΑΟΚ - Αεκ - 2-2

Για την 4η αγωνιστική των play offs, o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με την ΑΕΚ, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0...

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μπάμπα, Κουλιεράκη, Κεντζιόρα, Όττο, αμυντικά χαφ τους Μεϊτέ, Σβαμπ, μπροστά τους τους Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Κωνσταντέλια και στην κορυφή της επίθεσης τον Μπράντον.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιεστικά στο ματς, χωρίς πάντως να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί, με τον ΠΑΟΚ σταδιακά να ισορροπεί και να δείχνει πως κατέβηκε στην Αθήνα για να διεκδικήσει αποτέλεσμα!

Απέναντί του, εκτός από την αθηναϊκή ομάδα, βρήκε και έναν περίεργο ρέφερι, που χάρισε ουκ ολίγες κίτρινες στους παίκτες του Αλμέιδα, ενώ αντίθετα με μεγάλη ευκολία τις έδειχνε στους δικούς μας. Ήταν κίτρινες αυτές που έβγαλε, αλλά υπήρχαν και άλλες που ... δεν βγήκαν ποτέ!

Η ΑΕΚ πήρε κεφάλι στο σκορ στο 30', όταν μετά από λάθος συνεννόηση παικτών μας, ο Γκατσίνοβτς έφυγε στην κόντρα και πλάσαρε τον Κοτάρσκι. Πολλές διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που είδαν χέρι του Γκαρσία στο ξεκίνημα της φάσης, ένα χέρι που δεν υποδείχτηκε...

Στο 35' η κεφαλιά του Κεντζιόρα πέρασε εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ με την έναρξη της επανάληψης, στο 49', ο Άμραμπατ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 2-0, ένα γκολ στο οποίο φέρει σίγουρα ευθύνη ο Κοτάρσκι!  

Στο 62' ο Μπάμπα με σουτ μείωσε σε 2-1, και στο 89' ο Οζντόεφ πέτυχε το 2-2, όταν μετά από κεφαλιά του Κουλιεράκη, αν και πεσμένος πλάσαρε τον Αθανασιάδη ισοφαρίζοντας... 

Αεκ: Aθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα (79΄ Σιντιμπέ), Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς (87΄ Φερνάντες), Πινέδα (87΄ Μάνταλος), Αμραμπατ (73΄ Γιόνσον), Γκαρσία (46΄ Πόνσε), Ελίασον.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Οτο (59΄ Σάστρε), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Σβαμπ (66΄ Οζντόεφ), Ζίβκοβιτς, Μουργκ (59΄ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας, Τόμας (59΄ Σαμάτα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....