29/4/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208











Play-Off, Super League 8η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2

Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ..

Ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μπάμπα, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Όττο, αμυντικά χαφ τους Μεϊτέ, Σβαμπ, μπροστά τους τους Ζίβκοβιτς, Τάισον, Κωνσταντέλια και στην κορυφή της επίθεσης τον Μπράντον.

Ο ΠΑΟΚ έχοντας τη συμπαράσταση 23.000 οπαδών του μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 3' άνοιξε το σκορ με τον Κωνσταντέλια, που αξιοιποίησε το γύρισμα του Μπάμπα και νίκησε τον Αθανασιάδη, βάζοντας φωτιά στις εξέδρες της Τούμπας.

Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά ο ΠΑΟΚ έδωσε γήπεδο στους φιλοξενούμενους και δέχτηκε την ισοφάρισε στο 9' με ατομική προσπάθεια του Πινέδα, σε μια στιγμή κακής αμυντικής λειτουργίας μας!

Στο 19' είχαμε μεγάλη επέμβαση του Κοτάρσκι σε προσπάθεια του Πινέδα και στο 32' ο Κοτάρσκι απέκρουσε δύσκολα το πλασέ του Αραούχο! Στο 39΄χάθηκε τεράστια ευκαιρία με τον Σβαμπ να πιάνει την κεφαλιά και ο Αθανασιάδης να αποκρούει εξ επαφής.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Σάστρε μπήκε στη θέση του Όττο, μια αλλαγή που αποδείχτηκε χρυσή για τιον ΠΑΟΚ! Στο 67' είχαμε μεγάλη απόκρουση του Αθανασιάδη σε σουτ του Κωνσταντέλια...

Κόντρα στην εικόνα του ματς, η ΑΕΚ στο 75' πέτυχε το 1-2 με τον Βίντα, σε φάση που ξεκίνησε από ανύπαρκτο φάουλ! Ένα από τα πολλά δώρα του Γερμανού διαιτητή στην ΑΕΚ!

Στο 81' ο ΠΑΟΚ πέτυχε το 2-2 με τον Κωνσταντέλια και πάλι που εκμεταλλεύτηκε μεγάλο λάθος της άμυνας της ΑΕΚ και στο 90' ο Δικέφαλος του Βορρά, έφτασε σε μια επική ανατροπή με τον Σάστρε να σουτάρει έξω από τη μεγάλη περιοχή και να χαρίζει στον ΠΑΟΚ το πολύ σημαντικό τρίποντο, που τον κρατάει ζωντανό στη μάχη του τίτλου!

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Ότο (Σάστρε 46’), Μεϊτέ, Σβαμπ (Οζντόεφ 78’), Τάισον (Βιεϊρίνια 94'), Κωνσταντέλιας, Αντρίγια (Ντεσπόντοφ 78’), Μπράντον (Σαμάτα 70’).

Αεκ: Αθανασιάδης, Χατζισαφί, Βίντα, Κάλενς, Ρότα (Τσούμπερ 78’), Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον (Άμραμπατ 65’), Αραούχο (Γκατσίνοβιτς 65’), Πόνσε (Λιβάι 78’).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.215

Super League 6η αγωνιστική Play-Off  ΠΑΟΚ -  Παναθηναϊκός -