17/4/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.193


Ποδόσφαιρο Σάλας Ημιτελικός, Futsal League B'

ΠΑΟΚ - Θρακομακεδόνες -3-2

Την άνοδο στην Stoiximan.gr Super League πήρε ο ΠΑΟΚ mαteco, επικρατώντας των Θρακομακεδόνων με 3-2, στο πλαίσιο του ημιτελικού του Final-4 της Futsal League B'. 

Μπροστά σε μία κατάμεστη Μίκρα, με τους φίλους του ΠΑΟΚ να δημιουργούν μία υπέροχη ατμόσφαιρα, οι δύο ομάδες μπήκαν νευρικά στο παιχνίδι, δείγμα και της σημαντικότητας της αναμέτρησης. 

Ο Δικέφαλος ήταν εκείνος ο οποίος άνοιξε το σκορ, με πολύ όμορφο χαμηλό διαγώνιο σουτ του Τζακίδη, 1-0. Οι αντίπαλοι ισοφάρισαν σε 1-1, με τον Τζακίδη να βάζει και πάλι μπροστά τον ΠΑΟΚ mαteco στο σκορ, μετά από όμορφη τοποθέτηση στο δεύτερο δοκάρι και πλασέ, 2-1, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο ημίχρονο. 

«Κλειστό» ήταν και το δεύτερο ημίχρονο, σ' ένα παιχνίδι στο οποίο δεν διεκδίκησε... δάφνες ποιότητας. Οι Θρακομακεδόνες βρήκαν γκολ ισοφάρισης, 2-2, με τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης να είναι δραματικά. Το «χρυσό» γκολ νίκης ήρθε από τα πόδια του Αναστασιάδη, ο οποίος με υπέροχο πλασέ στο «γ» της αντίπαλης εστίας, διαμόρφωσε το 3-2, περίπου ένα λεπτό πριν το τέλος. Οι Θρακομακεδόνες πίεσαν, ωστόσο δεν βρήκαν γκολ ισοφάρισης, με το 3-2 να μετατρέπει την Μίκρα σε Ηφαίστειο «ασπρόμαυρων» πανηγυρισμών, δίνοντας την άνοδο στον ΠΑΟΚ mαteco, στην Stoiximan.gr Super League. 

Ο ΠΑΟΚ mαteco θα αγωνιστεί την Κυριακή 21 Απριλίου και ώρα 15:30, στο Ε.Γ. Μίκρας 3, απέναντι στον ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού, στο πλαίσιο του τελικού της Futsal League B', ο οποίος θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....