11/3/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.441








 

1η αγωνιστική Play-Off, Superleague

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα - 1-0

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Σάστρε, Μιχαηλίδη (αναγκαστική αλλαγή στο 17'), Μιχάι, Σίντκλεϊ, αμυντικά χαφ τους Σοάρες, Κούρτιτς, μπροστά τους τους Μουργκ, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά και στην κορυφή της επίθεσης τον Τσόλακ.

Ο Δικέφαλος μπήκε καλά στο ματς και απείλησε στο 1ο λεπτό, όταν ο Λοντίγκιν σταμάτησε το σουτ του Ζαμπά, ενώ στο 5' ο Σοάρες από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ, μετά από γύρισμα του Ζαμπά.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο έχοντας κατοχή μπάλας πάνω από 70%, όμως δεν έβγαιναν οι τελικές μπροστά στην εστία των φιλοξενούμενων. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 36ο λεπτό για να δούμε μια τέτοια με τον Λοντίγκιν να μπλοκάρει το σουτ του Τσόλακ, μετά από μπαλιά του Μπίσεσβαρ.

Με την έναρξη της επανάληψης, στο 48ο λεπτό, είδαμε ένα κακό τελείωμα του Τσόλακ μετά από μπαλιά του Μπίσεσβαρ και στο 64ο λεπτό το καλό σουτ του Μιτρίτσα, απέκρουσε ο Λοντίγκιν.

Ο ΠΑΟΚ ανέβαζε σταδιακά την πίεση με το παιχνίδι να παίζεται για μεγάλα διαστήματα στο 1/3 του γηπέδου και στο δίλεπτο 69'-70' ο Λοντίγκιν απέκρουσε αρχικά το φάουλ του Κούρτιτς και νίκησε στο τετ α τετ τον Ζαμπα!

Στο 88ο λεπτό χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ με τον Ντομίγκες να πιάνει την κεφαλιά και η μπάλα να περνάει άουτ, για να έρθει στο 91' ο Άκπομ με κεφαλιά να σκοράρει και να χαρίσει στον ΠΑΟΚ το τρίποντο, αφού στο 95ο λεπτό το σουτ του Περέα, από καλή θέση, πέρασε άουτ!

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Μιχαηλίδης (17' Κρέσπο), Μιχάι, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Σοάρες (46' Σβαμπ), Μουργκ (46' Μιτρίτσα), Μπίσεσβαρ (73' Ζίβκοβιτς), Ζαμπά, Τσόλακ (66' Άκπομ). 

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος, Εραμούσπε, Κάργας, Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ, Στάνκο, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ (73' Λώλης), Περέα, Μορέιρα (85' Παντελάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...