1/3/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.426


Χάντμπολ ανδρών Προημιτελική Φάση, Κύπελλο Ελλάδος

ΠΑΟΚ - Ιωνικός - 21-18

Νίκη-πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς επικράτησε του Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης με 21-18. 

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε στο γήπεδο με αρχική σύνθεση τους: Γκιγκόφ, Καβουσανάκη, Παπάζογλου, Τσαμουρίδη, Τζωρτζίνη, Μισαηλίδη και Νικολαΐδη. 

Ισορροπημένα ήταν τα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ. Ο Δικέφαλος, πήρε αρκετά τέρματα από την περιφέρεια του, χάρη στο Νίκο Τζωρτζίνη, ενώ και ο Δεληζάνος ήταν ψύχραιμος από την γραμμή του πέναλτι, όποτε του ζητήθηκε. Το παιχνίδι τρία λεπτά πριν από την λήξη του ημιχρόνου ήταν στο γκολ, 10-9, ωστόσο με ένα μικρό «ξέσπασμα», με τέρματα των Αποστόλου και Τζωρτζίνη, οι «ασπρόμαυροι» πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι στο σκορ με 12-9. 

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ πάτησε γκάζι στα πρώτα λεπτά και πήρε προβάδισμα πέντε τερμάτων με γκολ και του σταθερού Τζωρτζίνη, 16-11. Σ' εκείνο το σημείο, μπορεί οι φιλοξενούμενοι να αντέδρασαν και να μείωσαν την διαφορά στα δύο τέρματα, 17-15, ωστόσο ο Δικέφαλος ήταν ψύχραιμος και επανάφερε την διαφορά σε επίπεδα ασφαλείας, 20-16, χάρη σε γκολ του Μέντουριτς. Παρουσιάζοντας σφιχτή άμυνα, με πρωταγωνιστή τον Βίκτορ Γκιγκόφ, ο Δικέφαλος κράτησε την διαφορά, με το γκολ του Μέντουριτς να δίνει ακόμα μεγαλύτερη «ανάσα», 21-16. Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε δραματικά, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη νίκη με 21-18, πανηγυρίζοντας μία ακόμα πρόκριση του σε Final-4 Κυπέλλου. 

Στον ημιτελικό του Final-4 του Κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Bianco Monte Δράμα-ΑΕΣΧ Πυλαίας. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Γούσιου, το Σάββατο 5 Μαρτίου και ώρα 12:30, κόντρα στον Διομήδη Άργους, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Play-Off της Handball Premier. 

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 4-4, 7-5, 7-6, 9-8, 12-9 (ημχ), 13-10, 15-11, 16-13, 18-15, 20-16, 21-18,

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκίγκοφ Δεληζάνος 5, Παλάσκας, Βελισσαρίου, Τσαμουρίδης 1, Παπάζογλου 2, Νικολαΐδης 1, Μέντουριτς 2, Αποστόλου 2, Μπάρμπας, Βαφείδης, Μανωλούδης, Καβουσανάκης, Γιορανίδης, Τζωρτζίνης 8, Μισαηλίδης.

Πόλο ανδρών Πρημιτελική φάση, Κύπελλο Ελλάδος

Αεκ - ΠΑΟΚ -9-8

Για την Προημιτελική Φάση του Stoiximan.gr Κυπέλλου Ελλάδος Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξίδεψε στην Αθήνα, όπου και αντιμετώπισε την ΑΕΚ, γνωρίζοντας την ήττα με 9-8. 

Σ' ένα κλειστό επιθετικά πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες έβγαλαν νευρικότητα στα πρώτα λεπτά, κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό, λόγω της κρισιμότητας του αγώνα. Το πρώτο οκτάλεπτο ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες, 2-2, ενώ το ημίχρονο έκλεισε και πάλι στο ισόπαλο, 3-3. 

Στην επανάληψη, ο Δικέφαλος επέτρεψε στους γηπεδούχους να πάρουν διαφορά στο σκορ, 6-4, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το τρίτο οκτάλεπτο. Στο τελευταίο και πιο αποδοτικό οκτάλεπτο, όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι, ο Δικέφαλος προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεση του, πράγμα που κατάφερε φέρνοντας το παιχνίδι στο γκολ, ωστόσο γνώρισε την ήττα αποκλεισμό με 9-8. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το Σάββατο 5 Μαρτίου και ώρα 15:30, απέναντι στον ΑΝΟΓ, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Β' Φάσης της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών. 

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-1, 3-1, 3-4 

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης 1, Κεχαλάρης 2, Μιλάρντοβιτς 4, Σγουρίδης, Μπαγλατζής, Προσινικλής Π., Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Τόττης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.210

Πόλο Ανδρών Προημιτελικός Final-8 Κυπέλλου Ελλάδος Για τον προημιτελικό του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo αντι...