23/3/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.453






Τελικός του πρωταθλήματος Κ15 ( Αγρίνιο)

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 2-2 (Στα πέναλτι 4-5)

Η Κ15 του ΠΑΟΚ έχασε στον τελικό του πρωταθλήματος που έγινε στο Αγρίνιο από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού, στη διαδικασία των πέναλτι (2-2 ο κανονικός αγώνας) ...

Η Κ15 του ΠΑΟΚ βρέθηκε λίγα μόλις λεπτά μακριά από την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Τσοπλάκος, με ένα πέναλτι... ανακάλυψη, έδωσε τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να ισοφαρίσει και να στεφθεί τελικά πρωταθλητής.

Ο Έλληνας ρέφερι από την Αιτωλοακαρνανία, είδε πέναλτι σε φάση όπου υπήρξε μαρκάρισμα δύο μέτρα έξω από την περιοχή, με τον Δαρβίρα να ευστοχεί και τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει στο φινάλε των καθυστερήσεων.

Ο προπονητής της Κ15 του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Ορφανός

Για την προσπάθεια της ομάδας του και τα σημεία που κρίθηκε το αποτέλεσμα: «Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε τη ψυχή μας για να γυρίσουμε το αποτέλεσμα και το καταφέραμε. Για ένα λεπτό δεν καταφέραμε να σκεφτούμε σαν πρωταθλητές. Αυτό δεν μειώνει την προσπάθεια μας, δείξαμε πως είμαστε στο πρωτάθλημα οι καλύτεροι. Ότι ο πρωταθλητής βγαίνει από ένα Final-4 δεν σημαίνει πως τα παιδιά μας δεν αξίζουν τα συγχαρητήρια».

Αναφορικά με την δουλειά των ακαδημιών: «Εμείς θέλουμε να βγάλουμε ποδοσφαιριστές, ελπίζουμε η φουρνιά των 2007, να αφήσει το αποτύπωμα της στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια σε όλους, σε αυτούς που ήταν τραυματίες, σε αυτούς που αρρώστησαν και δεν μπορούσαν να είναι κοντά μας την τελευταία στγμή. Μπράβο σε όλους».

Για το πέναλτι που δόθηκε στον Ολυμπιακό στις καθυστερήσεις του αγώνα: «Δεν μας αρέσει να ασχολούμαστε με αυτά στις αναπτυξιακές ηλικίες, ωστόσο το πέναλτι είναι ενάμιση μέτρο έξω. Έχω παιδιά που κλαίνε. Πολύ άδικο όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Έπρεπε να το πω!»

ΠΑΟΚ: Μπελερής, Τσιότας, Κοσίδης, Μύθου (76΄ Δριγκάκης), Βυρσωκινός, Ελευθεριάδης, Πάνος, Τουρσουνίδης (74΄ Πέτρος Καρακώστας), Τσίτσιλας (80+7΄ Ρωμανίδης), Ντούνγκα, Θεοφίλου (41΄ Σιδηρόπουλος)

Ολυμπιακός: Γεωργακόπουλος, Σκουρόπουλος, Σουλανιάκου, Καρακατσάλης, Φράγκος, Ορέστης Καρακώστας (76΄ Φίλης), Μιχαηλίδης (55΄ Οσάφι), Τζώρτζης, Κωστούλας, Δαρβίρας, Ζουριδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...