3/3/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.429


Πόλο ανδρών 3η αγωνιστική Β' Φάση, Α1

ΑΝΟ Γλυφάδας - ΠΑΟΚ - 14-9

Για την 3η αγωνιστική της Β' Φάσης της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 5 Μαρτίου, τον ΑΝΟΓ, από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 14-9. 

Σ' ένα κλειστό πρώτο οκτάλεπτο, οι παίκτες του Δικεφάλου προσπάθησαν να ελέγξουν τον αγώνα, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ, 1-0. Στην συνέχεια ο Αϊβαλιώτης είπε «όχι» σε πέναλτι του Μιγιούσκοβιτς, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» δεν βρήκαν κάποιο τέρμα, με το οκτάλεπτο να τελειώνει στο 2-0. 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, από ένα τέρμα πέτυχαν νωρίς οι δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να κάνουν το 3-0 και τον ΠΑΟΚ να απαντά με τον Ν. Προσινικλή σε 3-1. Στην συνέχεια, ο Δικέφαλος μείωσε στο γκολ χάρη σε πέναλτι του Μιλάρντοβιτς, 3-2. Η διαφορά του ενός τέρματος συνέχισε να υπάρχει στα τελευταία λεπτά, καθώς και πάλι οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα τέρμα, 4-3. Ωστόσο το ημίχρονο έκλεισε με σερί 2-0 από τον ΑΝΟΓ, 6-3. 

Στην επανάληψη, στο πιο παραγωγικό επιθετικά οκτάλεπτο του αγώνα, οι «ασπρόμαυροι» επέτρεψαν στους γηπεδούχους να ανεβάσουν την διαφορά στα επτά τέρματα, 10-3. Τέλος στην επιθετική αφλογιστία του ΠΑΟΚ Domus Ergo ήρθαν να βάλουν οι Σγουρίδης και Μιλάρντοβιτς, οι οποίοι μείωσαν στα πέντε γκολ, 10-5. Το τρίτο οκτάλεπτο έκλεισε με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα τέρμα, 11-6. 

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι» προσπάθησαν να κάνουν την αντεπίθεση τους, ξεκινώντας με γκολ του Μιλάρντοβιτς, 11-7. Οι παίκτες του Δικεφάλου έκαναν την προσπάθεια τους για να πάρουν κάτι από το παιχνίδι, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, γνωρίζοντας την ήττα με 14-9. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το Σάββατο 19 Μαρτίου και ώρα 16:00, κόντρα στον Παναθηναϊκό, εκτός έδρας. 

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 4-3, 5-3, 3-3

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς, Προσινικλής Ν. 1, Μαρινάγης 1, Κεχαλάρης, Μιλιάρντοβιτς 4, Σγουρίδης 1, Μπακλατζής 2, Προσινικλής Π., Κούπμαν, Τόττης, Κουγιούνης.

Πόλο γυναικών 15η αγωνιστική, Α1

ΠΑΟΚ - Αεκ - 9-19

Για την 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 5 Μαρτίου στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο την ΑΕΚ, από την οποία και γνώρισε την ήττα με 9-19.

Ο ΠΑΟΚ, μπήκε μουδιασμένα στην αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να δώσει το δικαίωμα στον αντίπαλο να πάρει προβάδισμα με 1-3 και 2-5. Στη συνέχεια, οι "ασπρόμαυρες" δεν μπόρεσαν να βρουν λύσεις στην επίθεση, με αποτέλεσμα να κλείσουν το ημίχρονο ευρισκόμενες πίσω στο σκορ με 2-10.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ, προσπάθησε να βρει λύσεις τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, ωστόσο του στοίχισε ένα κενό διάστημα στο οποίο οι αντίπαλες άνοιξαν και πάλι τη διαφορά με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται με 9-19.

Πλέον, ο Δικέφαλος έχει χρόνο ξα εκμεταλλευτεί τη διακοπή των δύο εβδομάδων, ώστε να ξεκουραστεί, αλλά και να δουλέψει σκληρά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τα οκτάλεπτα: 2-5, 0-5, 4-5, 3-4

ΠΑΟΚ (Χρυσούλα Χατζέλη): Φορίδου, Γραικού, Ακιλμπάγιεβα 3, Ζιώγα, Ταυρίδου, Μυτάκη, Λαμπρούση, Κάιζερ 2, Φραγκιά 2, Ντώνα,  Λασκαρίδου 1,  Μανίκα 1,  Σύκκα-Λεριώτη, Παρασκευοπούλου, Στόγιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...