17/3/19

oxyro N 3.646




Πόλο Ανδρών

ΠΑΟΚ ΜΟRRIS - ΓΣ Περιστερίου - 8-5

Ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS υποδέχθηκε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 16 Μαρτίου 2019 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος τον ΓΣ Περιστερίου, του οποίου και επικράτησε με 8-5.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες, βασιζόμενες στη σκληρή τους άμυνά τους, δεν βρήκαν επιθετικές λύσεις, με τον Χρήστο Παυλίδη να διαμορφώνει στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης το 1-0 της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Παύλος Μουρατίδης, στέλνοντας την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, έγραψε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ, με τους αντιπάλους να απαντάνε, μειώνοντας σε 2-1. Στα δύο τελευταία λεπτά της περιόδου, ο Νίκος Σαρησάββας, με δύο σερί γκολ, έδωσε προβάδισμα τριών γκολ στο Δικέφαλο, γράφοντας το 3, αλλά και το 4-1. Ο Γιουράι Ζάτοβιτς, ακολουθώντας τα βήματα του αρχηγού, διαμόρφωσε το 5-1, το οποίο έμελλε να είναι και το σκορ του ημιχρόνου.

Το τρίτο οκτάλεπτο ξεκίνησε με γκολ των φιλοξενούμενων, που μείωσαν σε 5-2, αλλά ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Νίκος Σαρησάββας, έκανε αμέσως το 6-2, πετυχαίνοντας το τρίτο προσωπικό του γκολ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Κουλούρης έγραψε το 7-2, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Το Περιστέρι, κατάφερε να μειώσει σε 7-3, με το τέλος του τρίτου οκταλέπτου, στέλνοντας την διαφορά στα 4 τέρματα στο τελευταίο οκτάλεπτο.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος έγραψε το 8-3 για το Δικέφαλο, με τους αντιπάλους να μειώνουν, με δύο σερί γκολ, σε 8-5, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS ευτύχησε να συνδυάσει μία καλή εμφάνιση με ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ από τη Δευτέρα θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό Πειραιώς το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο.

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 1-0, 4-1, 2-2, 1-2



Ποδόσφαιρο Γυναικών 17ης αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Άρηθ - 3-1

Σε έναν αγώνα που εν πολλοίς έκρινε και τον τίτλο του Πρωταθλητή υπό προϋποθέσεις, ο ΠΑΟΚ MORRIS υποδέχθηκε τον Άρη στο γήπεδο της Ν. Μεσημβρίας, του οποίου και επικράτησε με 3-1 τελικό σκορ.

Ο Δικέφαλος, ο οποίος ξεκίνησε με αρχική ενδεκάδα τις: Παπακωνσταντίνου, Γεωργίου, Γκάτσου, Μήτκου, Σμιλίκοβιτς, Στράντζαλη, Κακαμπούκη, Βαρδαλή, Σπυριδωνίδου, Μπετανκούρ, Χατζηγιαννίδου, προσπάθησε να πάρει από την αρχή τα ηνία του αγώνα, αλλά η αμυντική τακτική του αντιπάλου του δεν του επέτρεψε να ανοίξει το σκορ του αγώνα στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Gizela Betancourt άνοιξε το σκορ, γράφοντας το 1-0 για τον ΠΑΟΚ στο 48’. Λίγο αργότερα, Miljana Smiljkovic, στέλνοντας την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 2-0 στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης. Η Gizela Betancourt, αποδεικνύοντας ακόμη μία φορά την ποιότητα και το πάθος της, πλασάροντας την μπάλα πάνω από την τερματοφύλακα, έκανε το 3-0 για τον ΠΑΟΚ στο 65’.Οι αντίπαλες, στο 75ο λεπτό, μείωσαν σε 3-1, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, αναδεικνύοντας τον ΠΑΟΚ θριαμβευτή του αγώνα!

Με τη σημερινή νίκη, η ομάδα «αγκαλιάζει» και το φετινό τίτλο, δικαιώνοντας όλους όσους πίστεψαν στην ανανέωση αφ’ ενός και στη διατήρηση των πρωτείων αφ’ ετέρου, βάζοντας το καλό του ΠΑΟΚ πάνω από πρόσωπα.

Η ομάδα ευχαριστεί όλους όσους έδωσαν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο, μετατρέποντας τη Ν. Μεσημβρία σε Τούμπα...

Στη Ν. Μεσημβρία παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Αθανάσιος Κατσαρής μαζί με τον Αντιπρόεδρο κ. Δημοκράτη Παπαδόπουλο, προκειμένου να στηρίξουν τα κορίτσια στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν την πολυπόθητη νίκη!

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Γεωργίου (75' Καραπέτσα), Γκάτσου, Μήτκου (87' Νεφρού), Σμιλίκοβιτς, Στράντζαλη (65' Βοριά), Κακαμπούκη, Βαρδαλή, Σπυριδωνίδου (61' Πούλιου), Μπετανκούρ, Χατζηγιαννίδου



Κ17

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ - 1-1

Μολονότι είχε την υπεροχή, τις ευκαιρίες, συν ένα δοκάρι, η Κ17 έμεινε στην ισοπαλία (1-1) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο ΠΑΟΚ είναι πλέον στους 48 βαθμούς και του απομένουν δύο ματς, με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τη Λάρισα, πριν το Final Four που θα διεξαχθεί πιθανότατα την Μεγάλη Εβδομάδα. Προφανώς και ο Δικέφαλος έχει εξασφαλίσει ήδη μια θέση στο Final Four.

Στο παιχνίδι που έγινε το πρωί του Σαββάτου στο Emileon Sport Center, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20'. Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε άμεσα, κυριαρχώντας στην κατοχή και στην δημιουργία παιχνιδιού, υπεροχή ωστόσο που δεν μετουσιώθηκε γρήγορα σε γκολ.

Η ισοφάριση ήρθε στο 65' με τον Καράκουτη, να παίρνει την ασίστ από τον Γκορτεζιάνι και να πλασάρει επιτυχώς τον αντίπαλο τερματοφύλακα.Ακολούθησε σωρεία ευκαιριών, όπως και δοκάρι στο 70' με τον Καράκουτη, ωστόσο το σκορ παρέμεινε στο 1-1.

ΠΑΟΚ: Μακρής, Τσοπούρογλου, Θεοδωρίδης, Κουλιεράκης, Ντάικο, Κουίδης (50' Τζόλης), Κουτεντάκης, Τεμερτζόγλου (50' Γρόσδης), Πιπιλιάρης (70' Παναγιώτου), Καράκουτης, Γκορτεζιάνι (75' Κιτσάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...