9/3/19

oxyro N 3.637





Handball 20η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή 19-24  /  Ημίχρονο: 8-13

Ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV υποδέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 9 Μαρτίου 2019 τον Ολυμπιακό/Όμ. Ξυνή στο κλειστό της Νεάπολης,

Ο Δικέφαλος, με αμιγώς ελληνικό κορμό, πήγε στα αποδυτήρια, ευρισκόμενος πίσω στο σκορ με 8-13, ενώ γνώρισε την ήττα με 19-24.

Στον αγώνα το παρόν έδωσαν και οι φίλοι της ομάδας, οι οποίοι, κάθε φορά δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους στην ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Ακολουθεί διακοπή με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει στην επόμενη αγωνιστική εκτός έδρας την ΑΕΚ την Τετάρτη 20 Μαρτίου και ώρα 16:00.

ΠΑΟΚ Βεργίνα TV (Σεϊρεκίδης): Κοτανίδης, Αραμπατζής 1, Παλάσκας 3, Καραγκιοζόπουλος 5, Τσεσμετζίδης, Κοκώνης 1, Αποστόλου 1, Πετρίδης, Νικολαΐδης 1, Κωστακίδης 1, Λοΐζος, Μαστορογιάννης 1, Ελοζιέουα, Κυπραίος 2, Δελιάς, Γιόσμου 3.

Ολυμπιακός / Όμιλος Ξυνή (Ζαραβίνας): Κρητικός 3, Τζηράς 8, Καραμπουρνιώτης, Λέμος 4, Ρέινα 1, Τερλέτσκι, Κανδύλας, Σανίκης 2, Μπούμπαλο, Κόντης, Λιάπης 1, Τσιλιμπάρης, Άρσιτς 1, Αραπακόπουλος 1, Τσίλης 3, Μούγιτς.






 

Χάντμπολ Γυναικών 13η αγωνιστική

ΠΑΟΚ Μateco - Ο.Φ.Ν. Ιωνίας -  22-16  /  Ημίχρονο: 12-8

Σε έναν αγώνα διαφήμιση για το γυναικείο χάντμπολ, ο ΠΑΟΚ Μateco μετέτρεψε το ντέρμπι της αγωνιστικής με τον Ο.Φ.Ν. Ιωνίας σε παράσταση για έναν ρόλο, κερδίζοντας για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα και τρίτη για φέτος μετά τη νίκη-αποκλεισμό της Ν. Ιωνίας στο Κύπελλο.

Ο Δικέφαλος ήταν "χάρμα ιδέσθαι" και μία ομάδα "να την πιεις στο ποτήρι"... Με τη συνηθισμένη σκληρή του άμυνα "έσφιγγε" τον αντίπαλό του και με πλουραλισμό επιθετικών λύσεων, η ομάδα μας πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 12-8 για να ολοκληρώσει το θρίαμβο στο δεύτερο ημίχρονο με 22-16.

Με τη σημερινή νίκη, ο ΠΑΟΚ σφράγισε την 1η θέση στην κανονική περίοδο, καθώς αυτή είναι που δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα play-offs.

Οι αθλήτριες και οι υπεύθυνοι του τμήματος ευχαριστούν τον κόσμο, που δημιούργησε συνθήκες έδρας στο κλειστό της Νεάπολης, ενώ δεν παρέλειψαν να θυμηθούν τις τραυματίες Neda Jurisic, Κατερίνα Βαφειάδου και Γεωργία Θεοδωράκη, στις οποίες εύχονται να είναι και πάλι γρήγορα κοντά στο τμήμα.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι αθλήτριες κατευθύνθηκαν προς το Γήπεδο της Τούμπας, ούτως ώστε να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα του εν δυνάμει Πρωταθλητή ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο.

ΠΑΟΚ Mateco (Δημητρούλιας): Χατζηπαρασίδου 9, Παναγιωτίδου 1, Γκάτζιου 2, Ζυγούρα 7, Κρίτζαλη, Ευμορφίδου, Καμποΐμ, Σαμολαδά, Ράτσικα, Κωστοπούλου, Μπατζαρακούδη, Νίκολιτς 2, Ζίντεκ, Φερφόλια 1, Αρβανίτη, Κουρκουλάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...