9/3/19

oxyro N 3.639



24η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League Κ19

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος - 3-1

Για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, o πρωτοπόρος, αήττητος και βέβαιος πρωταθλητής ΠΑΟΚ επικράτησε στη Σουρωτή του Ατρόμητου με 3-1

Ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο για την Κ19 του Δικεφάλου. Οι παίκτες των Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ήταν εξαιρετικοί και κόντρα στον Ατρόμητο, πετυχαίνοντας την 21η νίκη τους σε 22 αναμετρήσεις.

Η δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου παρουσιάστηκε με πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα εξαιτίας των υποχρεώσεων που είχαν μέσα στην εβδομάδα οι οκτώ διεθνείς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ο Ταλιχμανίδης πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια, Διαμαντής, Μανιώτης, Λύρατζης και Τσαούσης αποτέλεσαν την τετράδα στην άμυνα, στα χαφ ξεκίνησαν οι Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης και Χατζηστραβός, ενώ στην επίθεση αγωνίστηκαν οι Πανίδης, Πουρναράς και Τζοβάρας.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να αιφνιδιάσει και στο 6′ ανάγκασε τον Ταλιχμανίδη σε εντυπωσιακή επέμβαση σε τετ α τετ. Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ο Πανίδης μετά από φάση διαρκείας άνοιξε με δυνατό σουτ το σκορ.Στο 19′ ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε με τον Πανίδη να πιάνει μονοκόμματο σουτ μετά από σέντρα του Τσαούση και να γράφει το 2-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με τον Ταλιχμανίδη να κάνει μία εξαιρετική επέμβαση. Ο ΠΑΟΚ κράτησε τη μπάλα και είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, με τον Ατρόμητο να κερδίζει μέτρα στο τελευταίο 20λεπτο και να απειλεί, αλλά την άμυνα και τον τερματοφύλακα του Δικεφάλου να αντέχει και να κρατάει το μηδέν.Στο 82′ ο Τζοβάρας με κοντινή προβολή έκανε το 3-0 μετά από ασίστ του Γαϊτανίδη, ενώ οι φιλοξενούμενοι στις καθυστερήσεις πέτυχαν το γκολ της τιμής.

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Λύρατζης , Τσαούσης, Διαμαντής, Μανιώτης, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης (60′ Σαλαμούρας), Χατζηστραβός, Πανίδης (67′ Δούμτσης), Τζοβάρας, Πουρναράς (55′ Γαϊτανίδης).



Κ17  πρωτάθλημα της Super League

ΠΑΟΚ - Λαμία - 3-0

Πριν αρχίσει ουσιαστικά το παιχνίδι, αλλά και λίγο πριν ολοκληρωθεί, η Κ17 βρήκε δίχτυα για να χαρεί μία ακόμα νίκη της στο πρωτάθλημα της Super League, αυτή τη φορά επί της Λαμίας.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 3-0 και με 47 βαθμούς ηγείται του Β' ομίλου. Επόμενο παιχνίδι για τον Δικέφαλο στο Αγρίνιο, επί του Παναιτωλικού στις 16.03.

Λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ο Θεοδωρίδης με σέντρα σουτ έγραψε το 1-0 στο ματς που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Σουρωτή. Η συνέχεια ήταν μεν μια προφανής υπεροχή του ΠΑΟΚ, δίχως αρκετές φάσεις, ωστόσο. Το ματς καθόρισε στο 84' το γκολ του Τεμερτζόγλου, ένα ωραίο πλασέ από το ύψος της περιοχής. Το τελικό 3-0 έγινε με πέναλτι που κέρδισε ο Ξεπαπαδάκης και εκτέλεσε ο Τσοπούρογλου στο 88'

ΠΑΟΚ: Μακρής, Τσοπούρογλου, Θεοδωρίδης (65' Ξεπαπαδάκης), Κουλιεράκης, Ντάικο, Κουτεντάκης, Πιπιλιάρης, Κουίδης, Γκορτεζιάνι (45' Τσακιρίδης), Κωνσταντέλιας (75' Τεμερτζόγλου), Καράκουτης (70' Χνάρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....