2/3/19

oxyro N 3.632




Κ17

Ξάνθη - ΠΑΟΚ - 1-2

Σπουδαίο διπλό για την Κ17 του Δικεφάλου μέσα στην έδρα της Ξάνθης με ανατροπή, λίγες μέρες μετά την ήττα που άνοιξε την κουβέντα για την πρωτιά του ομίλου.

Ο ΠΑΟΚ έχει 44 βαθμούς σε 20 αγώνες με διαφορά 10 πόντων από τον δεύτερο ΠΑΣ Γιάννινα που έχει παιχνίδι λιγότερο. Όλα αυτά τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Η Ξάνθη προηγήθηκε στο 30′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά η απάντηση του Δικεφάλου ήταν σχεδόν άμεση και ήρθε 10 λεπτά μετά. Ο Πιπιλιάρης σέρβιρε και ο Τζόλης εκτέλεσε για το 1-1.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ πίεσε ώστε να ολοκληρώσει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη και τα κατάφερε στο 75′. Λυτρωτής και πάλι ο Τζόλης, ο οποίος έγραψε το 1-2 μετά από κόρνερ του Καράκουτη.

ΠΑΟΚ: Μακρής, Τσοπούρογλου, Αβεντισιάν, Κουλιεράκης, Κιουρτσίδης (70′ Παναγιώτου), Γρόσδης, Καραμπέρης, Πιπιλιάρης, Αλτιντζής (45′ Κουτεντάκης), Τζόλης, Γκορτεζιάνι (70′ Καράκουτης).



23η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών Κ19 της Super League

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ - 0-1

Για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών των ομάδων Κ19 της Super League, o πρωτοπόρος ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό με 0-1...

Σε ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι, που δεν είχε πολλές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 0-1 του Παναθηναϊκού στην Αθήνα και αύξησε τη διαφορά του στη βαθμολογία του πρωταθλήματος στους 15 βαθμούς από τη δεύτερη ΑΕΚ, έχοντας και ένα ματς λιγότερο.

Η ομάδα των Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ παρατάχθηκε χωρίς τον τιμωρημένο Διαμαντή κόντρα στους Πράσινους, έχοντας κάτω από τα γκολπόστ τον Παπαδόπουλο, τους Λύρατζη και Τσαούση στα άκρα της άμυνας, τον Μανιώτη δίπλα στον Μιχαηλίδη στα στόπερ, τους Τσιγγάρα, Μπαλογιάννη και Χατζηστραβό στα χαφ και τους Τζοβάρα, Γαϊτανίδη και Δούμτση στην επίθεση.

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του παιχνιδιού εκτυλίχθηκε στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, με τον ΠΑΟΚ να κυριαρχεί από τα πρώτα δευτερόλεπτα και να βρίσκει δίχτυα μόλις στο 6′.

Ο Χατζηστραβός μοίρασε στον Γαϊτανίδη, αυτός σέρβιρε στον Δούμτση, ο οποίος δεν αστόχησε για το 0-1. Στο 15′ ο Γαϊτανίδης κέρδισε πέναλτι, αλλά δεν κατάφερε από την άσπρη βούλα να κάνει το 0-2.

Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους ο Δικέφαλος είχε την κατοχή και τον έλεγχο της μπάλας, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλούς κινδύνους για την αντίπαλη εστία.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να βρουν λύσεις για να απειλήσουν την εστία του Παπαδόπουλου. Ο ΠΑΟΚ αμύνθηκε σωστά μέχρι το φινάλε και πανηγύρισε μία ακόμα νίκη.

Ο Δικέφαλος πλέον έχει αποκτήσει ένα προβάδισμα 15 βαθμών από τη δεύτερη ΑΕΚ, έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο και θέλει να ολοκληρώσει τη σεζόν αήττητος.

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Λύρατζης , Τσαούσης, Μανιώτης, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης , Χατζηστραβός, Γαϊτανίδης (46′ Πουρναράς), Τζοβάρας (60′ Γκαργκαλατζίδης), Δούμτσης (80′ Σαλαμούρας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...