9/3/19

oxyro N 3.638




Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου

ΠΑΟΚ - ZFK Masinac Nis - 5-2

Φιλική αναμέτρηση με όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα έδωσε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ ΜΟRRIS, η οποία υποδέχθηκε την ZFK Masinac Nis στο προπονητικό κέντρο της Ν. Μεσημβρίας, της οποίας και επικράτησε με 5-2.

Στο σημερινό φιλικό αγώνα, ο οποίος είχε στόχο να διατηρηθεί η αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας, αποδείχθηκε πως οι Πρωταθλήτριες είναι έτοιμες για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα, καθώς και για το επερχόμενο εντός έδρας ντέρμπι την επόμενη Κυριακή με τον Άρη.

Για τον Δικέφαλο, σκόραραν οι: Ελένη Κακαμπούκη, Ρούλα Πούλιου (2 γκολ), Τατιάνα Γεωργίου και Αναστασία Σπυριδωνίδου.

Η ομάδα θα ξεκινήσει τη Δευτέρα την προετοιμασία της για τον αγώνα της Κυριακής με όλες τις αθλήτριες να βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή Perica Krstc.




Πόλο Ανδρών 18η αγωνιστική

Ν.Ο. Χανίων - ΠΑΟΚ - 7-10

Η ομάδα πόλο ανδρών ταξίδεψε στα Χανιά, όπου αντιμετώπισε το απόγευμα του Σαββάτου 9 Μαρτίου 2019 τον τοπικό Ναυτικό Όμιλο, του οποίου και επικράτησε με 7-10.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες βασίστηκαν στη σκληρή άμυνά τους, γεγονός που φαίνεται και από το τελικό 1-0 της περιόδου. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος ανέβασε το ρυθμό του, ισοφαρίζοντας αρχικά σε 1-1 και παίρνοντας το προβάδισμα στη συνέχεια, 1-2, με το ημίχρονο να τον βρίσκει προηγούμενο με +2 γκολ, 1-3. Στην τρίτη περίοδο, οι «ασπρόμαυροι» βρήκαν πολλές επιθετικές λύσεις, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ, το οποίο στη λήξη της περιόδου είχε διαμορφωθεί σε 5-8. Οι παίκτες του Πάνου Βέργου δεν άφησαν περιθώρια στους γηπεδούχους να πιστέψουν ότι μπορούν να πάρουν κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση και έφτασαν τελικά στη νίκη με 7-10 τελικό σκορ.

Η ομάδα, με τη σημερινή της εμφάνιση, έδειξε πως εκμεταλλεύτηκε πλήρως τη διακοπή των δύο εβδομάδων για σκληρή δουλειά, η οποία βγήκε και στον αγωνιστικό χώρο.

Στην επόμενη αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Περιστέρι στις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου 16 Μαρτίου στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 1-0, 0-3, 4-5, 2-2

ΠΑΟΚ ΜΟRRIS (Βέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς 2, Κόχειλας 1, Κουλούρης, Παπαδομανωλάκης, Κεχαλάρης 1, Καρούντζος 4, Παυλίδης, Soleimanipak 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Μουρατίδης, Μανθογιάννης, Τάτσης, Βοζίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.20

6η αγωνιστική των play offs  Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 2-1  Για την 6η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπια...