21/11/17

oxyro N 3.230





 



 


 

11η αγωνιστική της Super League Σουρωτή

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος - 2-1

Για την 11η αγωνιστική της Super League, σε παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-1 στην άδεια Τούμπα, τον Ατρόμητο με ανατροπή...
Ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τους Ρέι κάτω από τα δοκάρια, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια στην άμυνα, Τσίμιροτ, Κάνιας αμυντικά χαφ, Ελ Καντουρί, Τζάλμα, Μακ στη μεσαία γραμμή και Κουλούρη στην επίθεση...
Πολύ εντόνες στιγμές στην Τούμπα, πριν από τη σέντρα του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, στιγμές που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να... χαρίσει.
Συγκεκριμένα, κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες του Δικεφάλου εμφανίστηκαν κρατώντας από το χέρι άτομα με αμαξίδια.
Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ για άλλη μια φορά έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο, άλλωστε ο ΠΑΟΚ είναι πολλά περισσότερα από μια ποδοσφαιρική ομάδα, είναι τρόπος ζωής...

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο στην Τούμπα για την 11η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, μέσω του PAOK TV.

Ραζβάν Λουτσέσκου:
Για τη σημερινή νίκη και το τέλος της τιμωρίας της Τούμπας: "Νέα αρχή δεν ήταν σήμερα, όχι, αλλά πρέπει να κρατήσουμε ότι έχει γίνει μέχρι τώρα. Έχουμε έξι νίκες στην έδρα μας και όταν επιστρέψει ο κόσμος μας εδώ θα έχουμε περισσότερη δύναμη κι ενέργεια στο παιχνίδι μας".
Για τις σημερινές του επιλογές : "Υπήρχαν καλά παιχνίδια από τις πλευρές και σε προηγούμενα ματς που έχουμε δώσει. Κάποιος μου είπε ότι παίξαμε πιο επιθετικά. Είναι κάτι που έγινε πριν από μία εβδομάδα. Είμαστε μία πολύ επιθετική ομάδα γενικά, δεν χωράει αμφιβολία. Όπως είπα και την Παρασκευή, ίσως για τον πιο πολύ κόσμο το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα, αλλά εμείς κάθε μέρα στο γήπεδο πρέπει να αναλύουμε τα πράγματα εντελώς διαφορετικά. Η ομάδα μας άξιζε πολλά περισσότερα μέχρι τώρα, γιατί είμαστε μία ομάδα που κυριαρχεί κι αυτό το λέω και για τους αγώνες που δώσαμε στην Αθήνα. Αυτό είναι το στυλ του παιχνιδιού μας. Υπάρχει μία πολύ μεγάλη διαφορά, όσον αφορά στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια. Έχουμε βελτίωση, έχουμε μία διαφορετική κατανόηση μεταξύ μας. Όσον αφορά στις αλλαγές, κάνεις τις κινήσεις σου σκεπτόμενος το αποτέλεσμα πρώτα. Από εκεί και πέρα, σκέφτεσαι και τις καταστάσεις. Γιατί αν ήμουν πολύ αναστατωμένος για την κόκκινη με την ΑΕΚ, ήταν γιατί χάσαμε μία αλλαγή. Και πρέπει να σας πω ότι υπήρχε μεγάλη πίεση στο μυαλό μου για αυτό. Πραγματικά θέλαμε πάρα πολύ να επιστρέψουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Αθήνα. Βιαστήκατε, θέλαμε να τελειώσουμε γρήγορα το παιχνίδι, υπήρξε γενικότερα μία βιασύνη, γιατί πιστεύαμε ότι θα μπλέξουμε, αλλά δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο μας να ξεκουραστεί, ακόμη κι αν κυριαρχούσαμε. Είμαστε μία αμάδα που προσπαθεί και παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, δεν θεωρώ ότι είμαστε αμυντική ομάδα".
Για την απόδοση του Κουλούρη: "Δεν ήταν λόγω της Εθνικής, ο Κουλούρης έχει τα φυσικά προσόντα, είναι μαχητής, παλεύει πολύ και είναι πολύ υπεύθυνος. Αν θέλετε, μπορεί να είναι και λίγο φυσιολογικό ότι χάσαμε την ισορροπία μας σε κάποιες στιγμές, γιατί είναι ένα παιχνίδι με παράξενη ιστορία. Χάσαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες, δεχθήκαμε το γκολ και είχαμε πάλι δύο ευκαιρίες. Και μπορούμε να πούμε ότι βγήκε μία αυτοπροστασία από τους παίκτες. Είναι φυσιολογικό όταν υπάρχουν μεγάλες μπάλες, να έχουμε αυτό το είδος του παιχνιδιού. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον Κάνιας και από τον Κουλούρη, γιατί συμμετείχε ως ένα βαθμό στο γκρουπ. Ο Τζάλμα επίσης επέστρεψε... Είναι πράγματα που δείχνουν μία διαφορετική δυναμική. Είναι πολύ σημαντική αυτή η παρουσία των παικτών, είναι σημαντικό να μην στηριζόμαστε μόνο σε 11 παίκτες. Για μένα πάντα ο Βιεϊρίνια είναι MVP τόσο του συνόλου, όσο και του αγώνα. Όταν τον κοιτάς, σου βγάζει μεγάλη αυτοπεποίθηση για πάρα πολλούς λόγους".
Για τις στημένες φάσεις: "Δημιουργούμε πάρα πολλές ευκαιρίες από φάουλ, από κόρνερ, αλλά δεν τις εκμεταλλευόμαστε σωστά και αυτή η αστοχία προέρχεται από μία ησυχία που υπάρχει μέσα μας. Έχουμε αυτό το στυλ παιχνιδιού, σήμερα παίζαμε κόντρα σε μία ομάδα που τρέχει πολύ κι έχει ευκαιρίες. Υπάρχει ίσως μία έλλειψη αυτοπεποίθησης σε εισαγωγικά, παλεύουμε για κάτι πολύ σημαντικό και ξέρουμε ότι αν κάνουμε ένα λάθος, μπορεί να μας κοστίσει. Σε κάθε ματς δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. Πρέπει να έχουμε υπομονή, η σεζόν χρειάζεται υπομονή. Είμαστε άνθρωποι, ακόμη και σήμερα είπα κάτι στην βοηθό που ήταν μπροστά μου και μου απάντησε ότι κι αυτή είναι άνθρωπος...".

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Τσίμιροτ (64' Πρίγιοβιτς), Κάνιας, Ελ Καντουρί (84' Σάκχοφ), Τζάλμα, Μακ (78' Λημνιός) Κουλούρης.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Καρασαλίδης, Βασιλακάκης (80' Μενσά), Μπουσουλάτζιτς (88' Μπαστακός), Ρισβάνης, Ντιγκινί, Μάντσον, Ντάουντα, Ούμπιδες, Στρούγγης (64' Νάτσος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.160

Basket League 21η αγωνιστική  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - 73-89 Για την 21η αγωνιστική της Basket League, o ΠΑΟΚ έχασε στην PAOK Sports Arena με ...