1/11/17

oxyro N 3.208












4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League

Chalon ''Γαλλία'' - ΠΑΟΚ - 75-61

Για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League, o ΠΑΟΚ έχασε ΚΑΙ στη Γαλλία από τη Chalon, με 75-61...
Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκε με 36-41, αλλά εμφάνισε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο μέρος, διάστημα στο οποίο σημείωσε μόλις 20 πόντους.
Όπως και στην Γερμανία, έτσι και στην Γαλλία, οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν είναι μόνοι τους...
Ένα πούλμαν... τρελών που ξεκίνησε από τη Δράμα, αντιπροσωπεία από τους συνδέσμους του Τρόισντορφ και του Ντίσελντορφ από την Γερμανία, ήδη έχουν δώσει ασπρόμαυρο χρώμα στις κερκίδες του γηπέδου της Σαλόν.

Έτσι, ούτε και σήμερα οι παίκτες θα είναι μόνοι τους, όπως δεν ήταν μόνοι τους και στο Λούντβιγκσμπουργκ

Ηλίας Παπαθεοδώρου:
«Ελέγξαμε πλήρως το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε πραγματικά καλά σε επίθεση και άμυνα με εξαίρεση τα 2 τελευταία λεπτά, όπου ο Dorsey έβαλε κάποια δύσκολα τρίποντα, αλλά νομίζω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε ένα προβάδισμα μεγαλύτερο των 5 πόντων στο ημίχρονο.
Το ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου ήταν μια καταστροφή για εμάς, καθώς κάναμε πολλά λάθη στις πρώτες 5 κατοχές και επιτρέψαμε στην Elan Chalon να βρει τον ρυθμό της, ενώ ξέρουμε ότι μέσα στην έδρα της είναι πολύ δύσκολο να τους σταματήσουμε
Πιστεύω ότι αξίζαμε περισσότερα με βάση την εμφάνιση μας, αλλά θέλω να συγχαρώ την Elan Chalon για αυτή τη νίκη. Τέλος, θέλω να πω ότι ήταν πολύ καλό για εμάς που είδαμε για άλλο ένα παιχνίδι τον κόσμο μας στις εξέδρες. Θέλω να τον ευχαριστήσω εκ μέρους όλης της ομάδας και ελπίζω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη για εμάς».
Για το τι έφταιξε στο τρίτο δεκάλεπτο: «Χάσαμε την μπάλα 5 φορές στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου και στη συνέχεια χάσαμε μερικά εύκολα σουτ τριών πόντων, ενώ την ίδια στιγμή η Elan Chalon ήταν εύστοχη και έτσι πήρε τη διαφορά».

Τους παίκτες του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Kevin Dillard:
«Στο πρώτο ημίχρονο πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε τον έλεγχο από τις πρώτες κατοχές, μετά μπήκε στο παιχνίδι και ο κόσμος και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για εμάς»

Τα δεκάλεπτα: 14-17, 36-41, 60-49, 75-61

Elan Chalon: Smith, Harris 10 (2), Rozenfeld 1, N'zeulie 13, Gillet 6 (2), Camara 13, Farr 2, Dorsey 12 (3), Gelabale 10 (1), Joseph 8, Pinault

ΠΑΟΚ: Dillard 10, Klassen, Krubally 15, Κόνιαρης 4, Καρράς 2, Τσόχλας, Μαργαρίτης 12 (1), Ζάρας, Κατσίβελης 2, Jones 5 (1), Triche 9 (2)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...