10/11/17

oxyro N 3.215




Πόλο Ανδρών

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ - 6-9

Σπουδαία νίκη εκτός έδρας πέτυχε ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS στο Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης επί του γηπεδούχου Πανιωνίου.

Ο Δικέφαλος άφησε πίσω του τα τρία συνεχή άτυχα αποτελέσματα και δείχνοντας χαρακτήρα, πέτυχε τη δεύτερή του νίκη στο Πρωτάθλημα και πρώτη εκτός έδρας.

Η ομάδα μπήκε στο νερό εξαιρετικά διαβασμένη στον τακτικό τομέα, επιδεικνύοντας άψογη αμυντική συμπεριφορά, που άλλωστε είναι και το φετινό της όπλο, ενώ πέτυχε και 9 γκολ στην επίθεση, που αυτή τη φορά ήταν αρκετά για να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη.

Η εξαιρετική αμυντική συμπεριφορά μετατράπηκε σε άμυνα για σεμινάριο στα μέσα του τρίτου οκταλέπτου, όπου ήταν και το πιο συναρπαστικό του αγώνα, όταν αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Μαξίμοβιτς, αφήνοντας την ομάδα με παίκτη λιγότερο για 5 ολόκληρα λεπτά. Σε αυτό το σημείο του αγώνα ο Δικέφαλος κατάφερε να κρατήσει απόρθητη την εστία του, να μη δεχθεί γκολ και να πάει στο τελευταίο οκτάλεπτο με τρία γκολ διαφορά, την οποία αύξησε μέχρι και τα 5 τέρματα, έως ότου κλείσει το σκορ στο τελικό 6-9.

Εξαιρετικός για τον ΠΑΟΚ ΜΟRRIS για άλλη μια φορά ο «φύλακας άγγελος» της εστίας του ο τερματοφύλακας Κώστας Γαλανίδης, ο οποίος είχε 2/2 αποκρούσεις πέναλτι, ενώ καλή παρουσία είχε και ο Ζάτοβιτς, χωρίς να υστερήσει κανένας από τους παίκτες που αγωνίστηκαν!

Σκόρερς για τον Δικέφαλο: Μαξίμοβιτς 2, Ζάτοβιτς 3, Μουρατίδης 2, Τσολακούδης 1, Προσινικλής 1

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 1-2, 1-2, 4-4

ΠΑΟΚ (Βέργος): Γαλανίδης, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς 3, Προσινικλής Ν. 1, Κουλούρης, Νάνος, Τσολακούδης 1, Μουρατίδης 2, Παυλίδης, Μαξίμοβιτς 2, Τίγκας, Προσινικλής Π., Σιορδίλης, Τάτσης, Κεχαλάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...