19/11/17

oxyro N 3.228



Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου  4η αγωνιστική

Μεσολόγγι - ΠΑΟΚ - 0-2

Νίκη για τον ΠΑΟΚ MORRIS, o oποίος επικράτησε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής εκτός έδρας στο Μεσολόγγι κόντρα στην νεοφώτιστη τοπική ομάδα Μεσολόγγι 2008 με 0-2.
Ο Δικέφαλος, ο οποίος είχε να ξεπεράσει το σοκ της προηγούμενης αγωνιστικής με την απώλεια 2 βαθμών λόγω της εντός έδρας ισοπαλίας με τον Ατρόμητο,παρουσιάστηκε στο γήπεδο αποφασισμένος να κατακτήσει αυτή τη φορά τους 3 βαθμούς της νίκης!
Οι γηπεδούχες με αμυντική τακτική προσπάθησαν να κρατήσουν το 0 στην άμυνα, αλλά στα όνειρά τους έβαλε τέλος το γκολ της Κακαμπούκη στο 47', ενώ στο 76' η Παντελιάδου σφράγισε τη νίκη του ΠΑΟΚ ΜΟRRIS με πέναλτι κάνοντας το τελικό 2-0.

ΠΑΟΚ: Πακακωνσταντίνου, Πατερνά, Γκάτσου, Χατζηγιαννίδου, Γιάννου Ε., Ντιμιτρίγεβιτς, Παλαμά, Στράντζαλη (46' Παντελιάδου), Κακαμπούκη, Βαρδαλή (85' Νεφρού), Μάρκου



11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών Κ20 Super League

ΠAOK - Ατρόμητος - 0-1

Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις και το γκολ του αγώνα εδώ

Για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών (Κ20), της Super League, o ΠΑΟΚ έχασε στη Σουρωτή από την αντίστοιχη του Ατρομήτου με 0-1...
Δεν τα κατάφεραν οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία να παραμείνουν στην κορυφή του πρωταθλήματος, χάνοντας από τον Ατρόμητο με 0-1 σε ένα παιχνίδι που δεν προμήνυε κάτι τέτοιο, αλλά όπως είπε παλιότερα ο Όσιμ, η μπάλα είναι πόρνη!

Ο Διέφαλος είχε την υπεροχή στο πρώτο 45 λεπτο, δημιούργησε τις ευκαιρίες για να φτάσει στο γκολ, όμως λίγο η ατυχία (2 δοκάρια), λίγο η ικανότητα του αντίπαλου τερματοφύλακα και λίγο η αστοχία, δεν επέτρεψαν στους παίκτες μας να πάρουν κεφάλι στο σκορ, απέναντι σε μια πολύ καλή -μεσοαμυντικά- ομάδα, με πολλά τρεξίματα και μεγάλη πίεση σε αρκετά διαστήματα του παιχνιδιού.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αφού έχασαν στο 69' μια μεγάλη διπλή ευκαιρία, πήραν τελικά τη νίκη στις καθυστερήσεις με γκολ που ξεκίνησε από δικό μας λάθος! Οι αλλαγές του Γκαρσία στην επανάληψη, αυτή τη φορά δε βοήθησαν ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 23 βαθμούς και όχι μόνο έχασε την πρώτη θέση από τον Παναθηναϊκό, αλλά πλέον ισοβαθμεί στη δεύτερη με τον Ατρόμητο...   

ΠΑΟΚ: Μούτσα, Δημητρίου, Διαμαντής, Τσαούσης, Λύρατζης, Μπαλογιάννης, Χατζηδίμπας, Κόζακ (79' Βρακάς), Παπαδόπουλος (68' Τζοβάρας), Γαϊτανίδης, Γκαργκαλατζίδης (76' Δούμτσης). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου