4/11/17

oxyro N 3.209





10η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League Κ20

Αεκ - ΠΑΟΚ -0-2

Για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας την αντίστοιχη της αεκ με 0-2, στο Δημοτικό γήπεδο του Γαλατσίου ...
Σε ένα παιχνίδι στο οποίο κυριάρχησαν τα πολλά λάθη (ειδικά στο πρώτο ημίχρονο) και από τις δύο ομάδες, αλλά και οι δυνατές προσωπικές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή, οι παίκτες του Γκαρσία βρήκαν τον τρόπο και έφτασαν στη νίκη, χάρη σε γκολ που σημείωσαν ο Χατζηστραβός στο 26ο λεπτό, μετά από κάθετη πάσα του Μπαλογιάννη και ο Γκαργκαλατζίδης στο 68' μετά από ασίστ του Χατζηστραβού!
Ο Δικέφαλος στο διάστημα μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης, έλεγξε το παιχνίδι και πήρε το τρίποντο που τον έφερε και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όπου έχει συγκάτοικο τον βάζελο...

ΠΑΟΚ: Μούτσα, Δημητρίου, Διαμαντής, Λύρατζης, Μπαλογιάννης, Τσαούσης, Κόζακ (70' Μανιώτης), Χατζηδίμπας, Γκαργκαλατζίδης, Χατζηστραβός (Παπαδόπουλος Χ.,), Βρακάς (60' Τζοβάρας)




Ομάδα Κ17

Λάρισα - ΠΑΟΚ - 0-0 

Η Κ17 του ΠΑΟΚ, έμεινε στο 0-0 στη Λάρισα, παρότι είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, έχασε σωρεία ευκαιριών και δεν απειλήθηκε.
Ο Δικέφαλος είχε, βέβαια να αντιμετωπίσει και την αποβολή του Ταλιχμανίδη στο 78’, τη θέση του οποίου στο τέρμα κλήθηκε να καλύψει ο Γρόσδης.

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Τάχατος, Αβεντισιάν (65’ Μπούμπας), Παναγιώτου, Καλτσίδης, Βουτσάς (70΄Καραμπέρης), Θεοδωρίδης Δ. , Γρόσδης, Γκορτεζιάνι (70’ Τσιάκαλος), Πουρναράς (58’ Κορέας), Ξιφιλίνος (58’ Σπαρτιάτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...