11/11/17

oxyro N 3.219



Φιλικό παιχνίδι με την Εθνική Ομάδα της Κίνας στα πλαίσια του «Challenge Cup»

Εθνική Κίνας – ΠΑΟΚ - 8-5

Σήμερα, Σάββατο 11 Νοεμβρίου, ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS έδωσε φιλικό παιχνίδι με την Εθνική Ομάδα της Κίνας στα πλαίσια του «Challenge Cup» που διοργανώνει η ΚΟΕ σε συνεργασία με την Κινεζική Ομοσπονδία.

Ο Δικέφαλος, αν και κουρασμένος μετά το χθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα, έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας και ήταν αρκετά ανταγωνιστικός. Το αποτέλεσμα ήρθε 8-5 υπέρ του αντιπάλου, ωστόσο προέκυψαν πολλά χρήσιμα στοιχεία για το σύνολο του Πάνου  Βέργου.

Το επόμενο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για τις 19 Δεκεμβρίου, οπότε και υποδέχεται ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS την Εθνική Κίνας «στο σπίτι του», στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

Για τον ΠΑΟΚ MORRIS σκόραραν οι: Μαξίμοβιτς 2, Ζάτοβιτς 1, Τσολακούδης 1, Παυλίδης 1

 Η αποστολή του ΠΑΟΚ ΜΟRRIS επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη μετά από ένα επιτυχημένο διήμερο παραμονής στην Αθήνα, έχοντας στο «σακούλι» της τους τρεις βαθμούς της νίκης από τη νίκη επί του Πανιωνίου.

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-1, 3-2, 2-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.20

6η αγωνιστική των play offs  Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 2-1  Για την 6η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπια...