19/11/14

oxyroN2.396










Aνακοίνωση  ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Όλες οι ΠΑΕ ξεκάθαρα καταδικάζουμε την απαράδεκτη και απάνθρωπη επίθεση στον κ. Ζωγράφο και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.
Η Λίγκα ζητάει επίσημα από τον Υπουργό Δικαιοσύνης να προχωρήσουν με τη μορφή του κατεπείγοντος όλες οι ανοικτές υποθέσεις που αφορούν το ποδόσφαιρο για να φύγουν από πάνω του οι σκιές που δημιουργούν εντάσεις και διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα.
Η Λίγκα στηρίζει τους Έλληνες διαιτητές και εκφράζει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό τους. Ζητάμε από την ΚΕΔ ωστόσο να είναι πιο αποτελεσματική στους ορισμούς, την αξιολόγηση, την επιβράβευση αλλά και την τιμωρία τους, ώστε οι λίγοι να μην αμαυρώνουν τον κλάδο και τις θυσίες των πολλών».

Eπιστολή ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 
Ενα μεγαλοπρεπέστατο «ΟΧΙ» εισέπραξε η Superleague από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

1ον Αίτημα προς την Ελληνική δικαιοσύνη να επισπεύσει τις διαδικασίες προκειμένου να βρεθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι φυσικοί και ηθικού αυτουργοί της επίθεσης που δέχθηκε ο Ζωγράφος.
2ον Να δεσμευτούν οι ΠΑΕ ότι -ανεξάρτητα από την έκβαση των αγώνων τους και τη συμπεριφορά που θα τύχουν από τους διαιτητές- να μην φορτίσουν με ανακοινώσεις ή άλλου είδους αντιδράσεις το ήδη τεταμένο κλίμα που έχει δημιουργηθεί εναντίον της ΚΕΔ και των διαιτητών.
3ον Να ζητηθεί από τα ΜΜΕ να μην παράγουν ειδήσεις, ρεπορτάζ και σχόλια που στοχοποιούν τους διαιτητές ώστε να αποφορτιστεί το κλίμα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε αρνητικά στη… φίμωση που θέλει να υποχρεώσει τις ΠΑΕ η Superleague που είναι ολοφάνερο ότι καθοδηγείται από τους ερυθρόλευκοιυς προκειμένου να προστατευθεί το σύστημα της ΕΠΟ και της ΚΕΔ ώστε να συνεχίσουν ανενόχλητοι το έργο τους.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα τοποθετηθεί επίσημα με επιστολή-θέση που θα αποστείλει αύριο στη διοργανώτρια αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....