1/11/14

oxyroN2.386



















4ης αγωνιστικής της Basket League

ΠΑΟΚ - Κόροιβο Αμαλιάδας - 84-71

Ο ΠΑΟΚ μπροστα σε 1.000 οπαδους μας στην Paok Sports Arena κέρδισε τον Κόροιβο Αμαλιάδας, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Basket League, με 84-71 και έφτασε τις τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στη Basket League.

Σούλης Μαρκόπουλος
"Το σημερινό ήταν ένα δύσκολο και ιδιαίτερο παιχνίδι. Προερχόμασταν από μια κακή εμφάνιση και ήττα στην Ευρώπη με προβλήματα στις προπονήσεις και με έναν αντίπαλο που είχε ορισμένα χαρακτηριστικά πολύ δυνατά. Μια ομάδα που έβγαλε ασίστ, που κρατάει πολύ τη μπάλα στα χέρια της και βρίσκει επιλογές ώστε να δημιουργήσει προβλήματα έξω από το τρίποντο. Μια ομάδα που δεν έχει παρατήσει κανένα παιχνίδι. Το ίδιο συνέβη και σήμερα με αντίπαλο εμάς".
Για το αν γνώριζαν οι δύο προπονητές τις αντίπαλες ομάδες: "Ο κόουτς του Κόροιβου ήξερε πως παίζει ο ΠΑΟΚ και εμείς ξέραμε ότι ο Κόροιβος παίζει περίπου όπως εμείς την περασμένη σεζόν. Φέτος προσπαθούμε να αλλάξουμε πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού μας. Οι παίκτες μας βρήκαν τα ελεύθερα σουτ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και πήραμε τη διαφορά. Στις δύσκολες στιγμές ο Τσόχλας έβαλε κάποια δύσκολα καλάθια και ξεκολλήσαμε...".
Όσο για το πώς ένιωθε που είχε αντίπαλο το γιο του: "Εύχομαι καλή συνέχεια στον Χάρη και να πετύχει τους στόχους του με τον Κόροιβο. Από τη στιγμή που πήγε σε ομάδα Α1 ήταν φυσιολογικό να είμαστε αντίπαλοι. Είναι μια αναμενόμενη εξέλιξη αυτή. Τα συναισθήματα κάθε ανθρώπου είναι ιδιαίτερα και είναι προσωπικά για τον καθένα. Σε άλλα μπορώ να στραφώ εγώ σε άλλα ο γιος μου. Αυτά τα συναισθήματα δε μπορούν να εκφραστούν. Το τι αισθάνεται ο κάθε γονέας για το παιδί του, μπορεί να το καταλάβει ο καθένας όταν γίνει γονιός".
Τέλος σχολιάζοντας την αντίδραση της ομάδας μετά τη βαριά ήττα στο Eurocup, είπε: "Η λέξη βαριά δεν αρμόζει. Υπάρχει μόνο η λέξη ήττα. Ο Παναθηναϊκός έφτασε προχθές να κερδίζει 32 πόντους έναν αντίπαλο που είναι σε πολύ υψηλά στάνταρ. Για μας ήταν μια ήττα και έπρεπε αυττό να το ξεπεράσουμε. Έπρεπε να δούμε μπροστά. Αν είχαμε χάσει στη Ρωσία με ένα καλάθι τι θα γινόταν; Δε θα βλέπαμε το επόμενο παιχνίδι; Είχαμε προβλήματα τραυματισμών που ήταν ένας πονοκέφαλος. Από κάθε ήττα πρέπει να μαθαίνεις και σύμφωνα με τις δυνατότητές σου να αλλάξεις κάποια συγκεκριμένα πράγματα, ώστε να μην τις επαναλάβεις".

Τα δεκάλεπτα: 22-16, 46-32, 59-52, 84-71

ΠΑΟΚ (Σ. Μαρκόπουλος): Λάνγκφορντ 7 (5 ριμπ.), Λιάπης 3, Χαραλαμπίδης 5 (9 ριμπ.), Κάρτερ 9 (6 ριμπ.), Κακαρούδης 3, Τσόχλας 17, Δέδας 16 (5 ριμπ.), Κώττας, Όντουμ 2, Βον 11 (7 ριμπ.), Σαλούστρος 11.

Κόροιβος (Χ. Μαρκόπουλος): Ματζέτι 3, Λόουερι 18 (5 ριμπ.), Γιαννακίδης, Αγγελόπουλος 2, Παπαπέτρου, Ντέιβις 14, Βασίλιεβιτς 12, Κανονίδης 7, Φιλιππάκος, Γκάρετ 8, Ντμίτριεφ 3, Γαλιώτος 4 (6 ριμπ.).






















Γυναικεία ομάδα χάντμπολ

ΠΑΟΚ - Αμύντα Αμυντάιου - 26-22

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ κέρδισε τον Αμύντα Αμυντάιου στη Μίκρα με 26-22, και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα από την Αναγέννηση Άρτας, έτσι έφτασε στις δύο νίκες σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας ένα πολύ καλό ξεκίνημα.

ΠΑΟΚ: Προκοπίδου 8, Καβαζοπούλου, Τρύφωνος, Τσιπλακίδου 1, Παυλίδου, Νούλα 2, Παπαδοπούλου 4, Καρσανίδου, Παύλου, Παπάζογλου 2, Μάστακα 4, Λαζαρίδου, Ανθίτση, Τζέριτς, Ράτσικα, Γκροζντανόφσκα 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....