25/11/14

oxyroN2.406










Ο Στρατηγός. ο Μάκης Μαυρομιχάλης ή αλλιώς "Μάκης ο Μανάβης" στον Arena FM  στην εκπομπή του Γιώργου Τουρσουνίδη.

"Πάμε να πάρουμε λένε το πρωτάθλημα, το οποίο είναι μισό πρωτάθλημα, αφού λείπουν οι μισές ομάδες. Κυρίως η ΑΕΚ, αλλά κι ο Άρης και ο Ηρακλής. Με 4,5 παίκτες μπορείς να τη βγάλεις καλά; Έχουμε 14 παίκτες, Οι 5 είναι οι καλοί, οι άλλοι είναι για τον κάδο. Έχει καβούρια, δεν βάζει κέρματα, να βάλει κανένα χέρι στην τσέπη να φέρει κοστούμι από την Τσιμισκή.
Ο ΠΑΟΚ κάνει σα τις νοικοκυρές, που τώρα με την κρίση, πηγαίνουν στη λαϊκή στη 1 το μεσημέρι, να πάρουν το σπανάκι, που έκανε 1,5 ευρώ, με μισό ευρώ. Όλες τις μεταγραφές που κάνουν αυτοί, από τότε που έφυγε ο Βουλινός, είναι σαν θέλεις παπούτσια και αντί να πας στην Τσιμισκή να βγάλεις γούστο, να πας και να τα παίρνεις από το παζάρι στην Ηλιούπολη. Όλους τους νοιάζει να παίρνουν το μισθό τους, τίποτα άλλο.
Πήγαν μέσα στα μεγαθήρια και βγάλανε τον Μποροβήλο πρόεδρο. Αυτά είναι προπονημένα εγκλήματα. Τον ΠΑΟΚ τον στείλανε εκατομμύρια χρόνια πίσω. Ο ΠΑΟΚ ήταν ένα μωρό, και τον κάναμε πρωταθλητή. Αυτοί τον πήγαν πίσω. Τον Ολυμπιακό τον είχαμε γκόμενα 23 χρόνια, όταν έσπαγε η παράδοση, εμένα με είχαν θαλαμοφύλακα στο 7ο Αστυνομικό Τμήμα της Τούμπας. Ήταν για να γίνει το έγκλημα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....