12/11/14

oxyroN2.393
















5η αγωνιστική Eurocup 

ΠΑΟΚ - Buducnost -80-60

Για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Eurocup, o ΠΑΟΚ έκανε ίσως το καλύτερο φετινό του παιχνίδι τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, αν και στο ξεκίνημα της αναμέτρσης οι ομάδες ήταν πολύ κοντά στο σκορ, με τους Μαυροβούνιους να δείχνουν ανταγωνιστικοί, κέρδισε εύκολα στο κλειστό της Πυλαίας, την Buducnost με 80-60 και έφτασε τις τέσσερις νίκες στη διοργάνωση...

Σούλης Μαρκόπουλος
"Ευχαριστώ τον κόσμο για την συμπαράσταση του. Μπράβο στους παίκτες για την καλή εμφάνιση και την σκληρή άμυνα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν από τα καλύτερά μας τόσο στην άμυνα και στην επίθεση και μπορεί είναι η ομάδα να κοιτάξει το κάτι παραπάνω. Βρήκαμε ελεύθερα σουτ και λέι απ. Είχαμε λίγα λάθη, είχαμε ασίστ και αυτό είναι το μπάσκετ... Εχουμε ακόμη δουλειά, υπάρχουν καλές και κακές μέρες και εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι".
Για το τι εννοεί με το να κοιτάξει η ομάδα το κάτι παραπάνω: "Να μπορέσει να προκριθεί..."
Για το πώς η ομάδα εμφανίζεται "φρέσκια": Οταν έχουν μεγάλο κίνητρο να παίξουν καλό μπάσκετ, ο ένας τραβάει τον άλλον και μακάρι να συνεχίσουμε να βλέπουμε αυτό το θέαμα".
Για τον αριθμό νικών για την πρόκριση: "Δεν μπορείς να πει τίποτα γι΄αυτό. Ολες οι ομάδες είναι δυνατές. Εμείς κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά".
Για την αναβολή του αγώνα με τον Παναθηναικό και αν αυτό είναι καλό για τον ΠΑΟΚ γιατί την επόμενη Τετάρτη θα παίξει με την Καρσίγιακα: "Ρεπό αύριο... Θα δούμε τι μπορεί να συμβεί με την αναβολή. Πολλές φορές κάτι που φεύγει από το πρόγραμμα μπορεί να φέρει άλλες καταστάσεις. Να χαλαρώσεις και να παρουσιαστείς διαφορετικός στο επόμενο ματς".
Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο εξής και τι μπορεί να βελτιώσει: "Θέλουμε να παίξουμε καλά σε μεγαλύτερα διαστήματα. Για να κερδίζεις πρέπει να νιώθεις ανασφάλεια και να είσαι στα κόκκινα. Πολλές φορές αυτό το μπάσκετ που βλέπετε εσείς, είναι διαφορετικό από αυτό που θέλουμε εμείς".

Τζούλιαν Βον:
"Είμαι περήφανος για το πώς εμφανιστήκαμε στο παιχνίδι. Εχουμε σεβασμό στην Μπούντουτσνοστ, είχαμε ανησυχία για το πόσο συμπαγείς θα ήμασταν αλλά όλοι δουλέψαμε σωστά για να φτάσουμε στην νίκη".
Για το ποιος ήταν ο MVP του ΠΑΟΚ σύμφωνα με την άποψή του: "Ομαδική ήταν η προσπάθεια αλλά αν επιμένετε τόσο πολύ θα πω ο Κάρτερ γιατί έβαλε τους πιο πολλούς πόντους".
Για τον γιο του Τζάκσον τον οποίο κρατούσε στην αγκαλιά του κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου: "Πιθανόν να του άρεσε το πώς έπαιξα. Πάντως του αρέσει πιο πολύ το μπέιζμπολ".
Για την πρόκριση: "Με το ένα πόδι φαίνεται να έχουμε περάσει την πόρτα της πρόκρισης. Πρέπει όμως να προσέξουμε και στην συνέντευξη".
Για το ότι ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ιδιαίτερα "φρέσκος" στο ματς: "Το τεχνικό τιμ κάνει εξαιρετική δουλειά. Μας εξηγούν τι πρέπει να κάνουμε και σε αυτούς οφείλεται το πώς εμφανιζόμαστε στο γήπεδο".

Τα δεκάλεπτα: 20-13, 42-25, 63-34, 80-60.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Λάνγκφορντ 11 (1), Λιάπης, Χαραλαμπίδης 10 (2), Κάρτερ 19 (2), Κακαρούδης 4, Τσόχλας 3 (1), Δέδας 9 (3), Όντουμ 3, Βον 16, Σαλούστρος 5 (1).

Μπουντούσνοστ (Γιόβοβιτς): Κουκ 5, Σέχοβιτς 8 (2), Πλάνινιτς 2, Σούμποτιτς 2, Ντάσιτς 3 (1), Σέχι 15 (1), Βίτκοβατς 11 (2), Πόποβιτς 6, Τσάπιν 6 (2), Ρίκιτς 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....