2/11/14

oxyroN2.387


 
















9η αγωνιστική της Super League

Εργοτέλη - ΠΑΟΚ - 0-2

Ο ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική της Super League επικράτησε στο Παγκρήτιο του Εργοτέλη με 0-2 χάρη σε γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη...Πολύ όμορφες στιγμές εκτυλίχθηκαν στο τέλος του αγώνα στο Παγκρήτιο. Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης πήγαν όλοι στην κερκίδα που βρισκόντουσαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και τους χειροκρότησαν.
Οι οπαδοί σχεδόν όλοι από την Κρήτη και κάποιοι από την Αθήνα αποθέωσαν την ομάδα με τραγούδια και συνθήματα και αποδείχτηκε για άλλη μία φορά ότι φέτος ομάδα και κόσμος προχωράνε σαν μία γροθιά.

Άγγελος Αναστασιάδης
"Πολλή δουλειά, μεγάλη προσπάθεια και αγωνιστική πειθαρχία. Είχαμε μεγάλη θέληση για τη νίκη, αυτό βγάζουν τα παιδιά. Τα έχω εμπιστοσύνη και πιστεύω ότι μπορούν να πάνε ψηλά την ομάδα. Είμαστε όμως πολύ κουρασμένοι. Σήμερα δεν έπρεπε να χτυπάμε το χέρι στο μαχαίρι. Περιμέναμε τον αντίπαλο και κάναμε φάσεις, ενώ δεν δεχθήκαμε πολλές. Στο δεύτερο μέρος δεν παίχτηκε μπάλα, διότι έγιναν πολλά σφυρίγματα για φάουλ. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά στο τέλος για εμάς."
Για τον Εργοτέλη είπε: "Ο Εργοτέλης στα χέρια του Δερμιτζάκη έχει αλλάξει τρόπο συμπεριφοράς. Είναι δυσκολος αντίπαλος και μπορεί να κάνει τη ζημιά ανά πάσα στιγμή. Το θετικό είναι ότι δεν μας δημιούργησαν επικίνδυνες φάσεις..."
Αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο ίδιος δεν ασχολείται με τη διαιτησία, παρά τα όσα βλέπουμε, σχολίασε: "Πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι και αυτοί είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη. Αν θέλουν να κάνουν λάθη, δεν κερδίζεις τίποτα με το να φωνάξεις. Αντίθετα, όπως είπα στην αρχή της χρονιάς, πρέπει να κερδίσεις και το διαιτητή με τη συμπεριφορά σου. Δεν ασχολούμαστε με τους διαιτητές. Δε με νοιάζει τι γίνεται δίπλα. Εγώ ασχολούμαι μόνο με τον ΠΑΟΚ και με τον επόμενο αντίπαλο. Με τίποτα άλλο".
Όσο για τη διαφορά των πέντε βαθμών από τον Ολυμπιακό, δήλωσε: "Εμείς θέλουμε να έχουμε και μεγαλύτερη απόσταση από τον δεύτερο, όταν τελειώσουμε το πρωτάθλημα τον Μάιο. Ακόμη δεν έχουμε κάνει τίποτα, να το ξέρετε. Το γνωρίζω πολύ καλά αυτό και κάνω μεγάλη προσπάθεια να το περάσω και στα αποδυτήρια. Εμείς που είμαστε μεγάλοι και μπαρουτοκαπνισμένοι δεν χαριεντιζόμαστε με αυτά. Η ευθύνη είναι δική μου, πρέπει να είμαι προσγειωμένος εγώ, για να είμαστε προσγειωμένοι όλοι. Σου λένε τι μεγάλος προπονητές είσαι, τι μεγάλος παίκτης είσαι. Χρειάζεται να έχουμε χαμηλά το κεφάλι και να δουλεύουμε".

Στέφανος Αθανασιάδης
Για το πού αφιερλωνει τα δύο γκολ που πέτυχε, είπε: "Τα αφιερώνω στην οικογένειά μου και στους συμπαίκτες μου, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα πετύχει τίποτα".
Για την κούραση που υπάρχει στην ομάδα δήλωσε: "Ασφαλώς όταν είσαι 5 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο δεν σκέφτεσαι την κούραση. Τώρα θα κοιτάξουμε τον αγώνα με την Φιορεντίνα και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".
Για το αν στην ομάδα κάνουν όνειρα για κάτι καλό τον Μάιο, είπε: "Κάθε ποδοσφαιριστής στην άκρη του μυαλού του κάνει όνειρα. Εμείς κρατάμε χαμηλά τα κεφάλια και πιστεύω όπως λέει και ο κόουτς ότι τον Μάιο θα είμαστε καλά".
Τέλος για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κερδίζει σε έδρες σαν του Εργοτέλη σχολίασε: "Αυτά τα παιχνίδια βγάζουν τον πρωταθλητή. Εμείς φέτος έχουμε κερδίσει σε έδρες που άλλες χρονιές δεν τα καταφέρναμε".

Δημήτρης Σαλπιγγίδης 
Για τη διαφορά των πέντε βαθμών από τον Ολυμπιακό, δήλωσε: "Είναι σημαντικό το ότι έχουμε πέντε πόντους διαφορά από τον δεύτερο, αλλά αυτό δε σημαίνει και πολλά. Δεν τελείωσε το πρωτάθλημα ακόμη, υπάρχει πολύς δρόμος ως το τέλος. Είμαστε αισιόδοξοι, αλλά δεν πρέπει και να πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε βέβαια σημαντικό βαθμολογικό αβαντάζ, αλλά ο δρόμος είναι τόσο μακρύς που δε σου εξασφαλίζει τίποτα, η τωρινή διαφορά".
Για την κούραση που υπάρχει την ομάδα, ανέφερε: "Ήμασταν κουρασμένοι στο σημερινό ματς. Είναι πολλά τα παιχνίδια που δίνουμε και η δυσκολία του κάθε αγώνα είναι ξεχωριστή. Από εκεί και πέρα τα δίνουμε όλα και μέχρι στιγμής ανταμειβόμαστε".
Σε ερώτηση αν συμφωνεί με τη δήλωση του Κλάους ότι τον Μάιο θα είμαστε καλά, σχολίασε:"Είναι νωρίς να λέμε κάτι τέτοιο. Είμαι σίγουρος ότι ο Στέφανος το είπε  χαριτολογώντας, αλλά γιατί όχι, μακάρι να βγει αληθινός. Θα προσπαθήσουμε πάντως για το καλύτερο δυνατόν".

Εργοτέλης: Τσέρνι, Τζανακάκης, Γιοβάνοβιτς, Μέγι, Λυκογιάννης, Κοροζώνης, Γκέντζογλου, Χαντί, Γιουσούφ, Χαλκιαδάκης, Παμλίδης. Καβουσάκης, Πίτσος, Σαϊνάτι, Μπογκντάνοφ, Νόσκοβιτς, Μπαμ, Βλαχοδήμος.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Κατσικάς, Βιτόρ, Ρατς, Τζανδάρης, Κάτσε, Τζιόλης, Μακ, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης. Ιτάνζ, Τζαβέλλας, Περέιρα, Γκολάσα, Σπυρόπουλος, Μάρτενς, Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....