15/11/14

oxyroN2.394Τρεις Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ (Καβάλας, Σερρών, Τριανδρίας) με ανακοίνωσή τους -που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα των ΣΦ ΠΑΟΚ- καλούν τον Θ. Ζαγοράκη να παραιτηθεί, μετά την τροπή που πήρε το θέμα της ρύθμισης των χρεών της ΠΑΕ.

Είναι η τελευταία φορά που θα ασχοληθούμε με την θλιβερή σου παρουσία. Το καλοκαίρι που μας πέρασε και αφού είχες σφίξει το χέρι του πρωθυπουργού Τζεπέτο, οπαδού των οπαδών που στα γήπεδα σε φώναζαν Βούλγαρο, όσο έχυνες τον ιδρώτα σου, κατάφερες να συγκεντρώσεις πάνω απο 100.000 ψήφους και να κάνεις το κομμάτι σου ως εκλεγμένο τίποτα, διακοσμητικό εξωτερικού χώρου. Αμέσως μετά ένιωσες την ανάγκη να βγεις μπροστά και να καλοπιάσεις αυτούς που ΝΟΜΙΣΕΣ οτι αποτελούσαν τους ψηφοφόρους σου: Τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ., αγνοώντας οτι οι οπαδοί και ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ. προφανώς και σε μαύρισαν, αντιλαμβανόμενοι την μικροπρέπειά σου, τον καιροσκοπισμό σου και την ανίερη συμμαχία σου με τα τοξικά απόβλητα της πολιτικής σκηνής.
Δεδομένο άλλωστε οτι δεξαμενή ψήφων σου αποτέλεσε η συντριπτική πλειοψηφία του εκλογικού σώματος αυτής της κα(η)μένης χώρας, δηλαδή όλα τα πνευματικά lifestyle ανάπηρα, οι οπαδοί της εθνικής ελλάδος και της lady gaga, τα ίδια διανοητικά χαζοχαρούμενα που επί 40 χρόνια επιδοκιμάζουν αυτούς που επιμελώς του κλέβουν την ζωή. Επέλεξες λοιπόν τον γνωστό δρόμο του πολιτικάντικου θα θα θα θα απο το καλοκαίρι κιόλας, τονίζοντας ρητά και κατηγορηματικά οτι επίκειται σύντομα μια δίκαιη οριστική λύση στο θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ. Δεσμεύτηκες επί τούτου.
Κατόπιν των ανωτέρω, σε αντιδιαστολή με τις πρόσφατες εξελίξεις, σε καλούμε για τελευταία φορά να επιδείξεις ανδρισμό και συναισθηματική ευθιξία και να παραιτηθείς του (ούτως ή άλλως διακοσμητικού) αξιώματός σου. Θα καταφέρεις τουλάχιστον να τα βρεις με τον εαυτό σου και να γλυτώσεις την διαπόμπευσή σου. Καμιά δουλειά άλλωστε δεν είναι ντροπή, παρά μόνο αυτή της γλάστρας. Αρκετά με την κοροιδία.

ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.
Σ.Φ ΠΑΟΚ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΣΕΡΡΩΝ-ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ.
--PAOK FANATICS FACTORY--

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταρχήν καταδικάζει απερίφραστα οποιαδήποτε επίθεση σε άνθρωπο του ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα εκφράζει τον αποτροπιασμό της για την επίθεση στον κ. Ζωγράφο, στον οποίο ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.
Εδώ και μήνες φωνάζουμε και καταγγέλουμε με ονοματεπώνυμα τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ παράλληλα καταθέτουμε και προτάσεις σε συγκεκριμένους άξονες για την πρόοδο του αθλήματος. Μοναδική... αντίδραση της ΕΠΟ είναι να μας καθίζει στο εδώλειο των αθλητικών δικαστών της και μας επιβάλλει τιμωρίες...
Προφανώς οι δικές μας καταγγελίες που υπαγορεύονται από ισχυρότατες ενδείξεις και οι δικαστικές έρευνες για ύπαρξη εγκληματικών οργανώσεων στο ποδόσφαιρο δεν έχουν καμία ισχύ ώστε η υποτακτική συνεχώς ΕΠΟ να δείξει αντανακλαστικά όπως σήμερα. Τελικά για την ΕΠΟ οι καταγγελίες και οι ενδείξεις είναι αρκετές για να ενεργοποιηθεί; Ας το ξεκαθαρίσει...
Επειδή έχουμε κουραστεί να υπογραμμίζουμε την ανυπαρξία σοβαρότητας στην ΕΠΟ, την ανικανότητα της Πολιτείας να ελέγξει ένα σαθρό περιβάλλον στο ποδόσφαιρο και την "σιωπή των αμνών" των συνενόχων τους, απλά ενημερώνουμε τους φιλάθλους ότι έχουμε διαλέξει έναν άλλο δρόμο για να πετύχουμε την πολυπόθητη εξυγίανση του ποδοσφαίρου μας. Έχουμε παράλληλα απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και περιμένουμε σύντομα τα πορίσματά της για το ποδόσφαιρο, για να ξεκαθαρίσει δια παντός σε ποιόν ταιριάζει ο ρόλος του κατήγορου και σε ποιόν του κατηγορούμενου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: