9/11/14

oxyroN2.391

 






 
 






 






10η αγωνιστική της Super League

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - 1-2

Ο ΠΑΟΚ μπροστά  σε 28.000 κόσμο για την 10η αγωνιστική της Super League έχασε στην Τούμπα από τον Παναθηναϊκό με 2-1, δεχόμενος δύο γκολ από αντεπιθέσεις...Η πρώτη ήττα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα ήταν λογικό να συνδυαστεί και με μία άσχημη εμφάνιση. Ντεφορμέ, αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές. Ο Ράντε Πάπριτσα ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League. Αγωνίστηκε στην ομάδα μας από το 1984 έως το 1986. Συμπλήρωσε 41 συμμετοχές με 7 γκολ και αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι της ομάδας του 1985 που έφτασε μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Άγγελος Αναστασιάδης
"Σήμερα είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα. Δεν το περίμενα. Κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε πολύ ακριβά. Σήμερα δεν μας πήγε τίποτα. Ο Κλάους μου ζήτησε αλλαγή στο ημίχρονο, του είπα παίξε δέκα λεπτά, ο Σάλπι έχει προβλήματα, το ίδιο κι ο Παπαδόπουλος. Ήταν άδικο το αποτέλεσμα για μας".
Για τα λάθη στις φάσεις των τερμάτων του Παναθηναϊκού: "Δυο λάθη δικά μας καθαρά, έτσι ήρθαν τα γκολ. Άλλη φορά δεν τα πληρώνεις, άλλη φορά τα πληρώνεις. Το λάθος είναι της στιγμής, δεν είναι συνεχόμενο. Και ο Παναθηναϊκός έκανε λάθη αλλά δεν τα εκμεταλλευτήκαμε. Η οριακή φάση είναι αυτή του Παπαδόπουλου που δε δίνει την πάσα στο 1-1. Δεν στέκομαι όμως σε αυτά.
Για το αν έπαιξε ρόλο και η κούραση: "Τι θα πει κούραση; Όλοι παίζουν. Είναι υποχρεωμένοι να παίζουν".
Για την αλλαγή του Σαλπιγγίδη: "Ο Σαλπιγγίδης παίζει σε μια θέση και κάνει μια δουλειά που κάνει πολλά για την ομάδα. Κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει. Έχει ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί καιρό. Πονάει το πόδι του.
Για το  ελλειπές ρόστερ και το αν μπορούν να βοηθήσουν οι Κουλούρης-Ποζατζίδης: "Δεν είναι έτοιμα αυτά τα παιδιά. Όταν κερδίζεις 3-0, 4-0, τότε ναι. Δεν μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό. Ο ΠΑΟΚ κάνει πρωταθλητισμό. Είδα το ματς της Κ20 με τον Παναθηναϊκό, ήταν κακοί,. Εγώ είμαι ο πρώτος που θέλει να τους βάλει, αλλά όταν είναι έτοιμοι".
Τέλος σχολίασε: "Τον είχαμε στο μισό γήπεδο τον Παναθηναϊκό, δεν είναι εύκολο αυτό. Η Παναγιά ήθελε να μας έχει και αυτό το 15ημερο στην...τσίτα. Σαν ομάδα, δεν μπορούμε να λειτουργούμε με βάση το αποτέλεσμα. Τα στημένα είναι ένα μεγάλο κομμάτι ας πούμε. Χρειάζεται δουλειά για αυτό. Το φοβόμουν το ματς. Τους το έλεγα".

Φακούντο Περέιρα
"Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ήμασταν ανώτεροι και οι άλλοι με δύο φάσεις έβαλαν δύο γκολ. Ήταν καλύτεροι στις λεπτομέρειες. Πλέον βάζουμε το κεφάλι κάτω και κοιτάζουμε να βελτιωθούμε".
Για το αν υπάρχει πίεση μετά από αυτή την ήττα: "Είναι ακόμα νωρίς είτε συν 5, είτε συν 2, είτε μείον 2 εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Θέλουμε να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε ματς και αυτό είναι η πίεση για εμάς. Έχουμε πολύ χρόνο να δουλέψουμε και στο τέλος μακάρι να είναι η διαφορά στο συν έστω και ελάχιστη. Το θέμα είναι να νικάμε. Όταν κάποιος δεν πάει καλά δεν πάει όλη η ομάδα καλά. Όταν νικάμε, νικάμε όλοι, όταν χάνουμε, χάνουμε όλοι".
Για τη σημασία του γκολ που πέτυχε δεδομένης της απουσίας του: "Ήταν σημαντικό γιατί επέστρεψα από τραυματισμό και μου δίνει αυτοπεποίθηση. Αλλά δεν το χάρηκα γιατί χάσαμε. Μακάρι να βάλω και άλλα στην συνέχεια".

Μάαρτεν Μάρτενς
"To παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Eπρεπε τουλάχιστον να πάρουμε τον έναν βαθμό, δεν έπρεπε να χάσουμε την συγκέντρωση μας. Μας αφήνει μία μεγάλη απογoήτευση αυτό το αποτέλεσμα. Δεν αποτελεί δικαιολογία η κούραση. Και οι αντίπαλοι είχαν μεσοβδόμαδα αγώνα. Πρέπει να κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας".
Για το τετ-α-τετ που είχε με τον Γιάννη Αναστασίου: "Tον γνωρίζω από την Ολλανδία και είχαμε κάποια πράγματα να πούμε".

Δημήτρης  Σαλπιγγίδης
Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό: "Πρέπει να ανασυνταχθούμε. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος και δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Θα ερχόταν και η ήττα, το κακό είναι ότι ήρθε στην έδρα μας".

Για την Εθνική: "Είναι δύσκολα τα ματς (σ.σ. με Νησιά Φερόε και Σερβία), αλλά ελπίζω να τα καταφέρουμε".

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σπυρόπουλος, Κατσικάς (84' Μάρτενς), Βίτορ, Κίτσιου, Τζανδάρης, Τζιόλης, Κάτσε, Γκολάσα, Αθανασιάδης (57' Παπαδόπουλος), Σαλπιγγίδης (57' Περέιρα).

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μπούρμπος, Νάνο, Σίντεφελντ (74' Τριανταφυλλόπουλος), Κουτρουμπής, Κλωναρίδης (60' Πέτριτς), Δώνης, Μπούι, Ατζαγκούν, Πράνιτς (68' Λαγός), Καρέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....