25/11/14

oxyroN2.408














 




Europa League 5η αγωνιστική των ομίλων

Ντιναμό Μινσκ - ΠΑΟΚ - 0-2

Ο ΠΑΟΚ μπροστά σε 100 ηρωικούς οπαδους μας,  για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League πέρασε από την "Μπορίσοφ Αρένα" κερδίζοντας 0-2 την Ντιναμό Μινσκ, χάρη σε δυο γκολ του Κλάους...
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στην "Μπορίσοφ Αρένα", οι παίκτες του ΠΑΟΚ κατευθύνθηκαν προς τους 100 περίπου ηρωικοί οπαδοί της ομάδας που έκανε το μακρινό ταξίδι για να τους συμπαρασταθεί που τα έδωσαν όλα στο παγωμένο γήπεδο και στο τέλος ήρθε η αναγνώριση εκ μέρους των παικτών οι οποίοι πήγαν κοντά τους, τους χειροκρότησαν και ... χειροκροτήθηκαν.

Άγγελος Αναστασιάδης
"Χάσαμε τον Κατσικά που έχει μια θλάση και μάλλον θα τον κρατήσει 20-30 μέρες έξω. Ήταν ένα δύσκολο ματς υπό ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και ήταν λογικό να κάνουμε πάρα πολλά λάθη. Δεν μπορείς να υπολογίσεις σε τέτοιο γήπεδο κάποια πράγματα με αποτέλεσμα να έχουν πολλά προβλήματα τα παιδιά. Κρατάω μόνο τα θετικά. 
Ήταν φανερό να υπάρχει πρόβλημα και από την αγωνιστική απραξία. Χρειαστήκαμε μία ώρα για να βρούμε τα πατήματα μας. Να τρέξουμε, να δώσουμε γρήγορες πάσες. Για να κάνουμε ότι κάνουμε τόσο καιρό στο γήπεδο.
Σε κανέναν δεν κάνει καλό η αγωνιστική απραξία. Ούτε στην ομάδα, ούτε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ούτε στους παίκτες, ούτε στον κόσμο. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι η τελευταία αναβολή.
Για το γεγονός ότι η ομάδα ανέβηκε μετά το 60': "Εκτός από την θέληση των παιδιών να νικήσουν τις αντίξοες συνθήκες, το κακό γήπεδο και την αγωνιστική απραξία, ένα πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο για την ομάδα μας είναι ότι τρέχουμε. Τρέχουμε πολύ".

Γιάννης Σκόνδρας
"Για εμάς είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί που πήραμε σήμερα. Ο στόχος μας μετά το ματς στην Φιορεντίνα ήταν να κάνουμε το δύο στα δύο και απόψε κάναμε το πρώτο βήμα. Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε. Δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε πολλά λάθη στο παιχνίδι, ήμασταν επιπόλαιοι, αλλά τελικά τα καταφέραμε και φεύγουμε νικητές".

Ντιναμό Μινσκ: Ιγκνάτοβιτς, Πολιτεβιτς, Κάρποβιτς, Βερετίλο, Κοντσεβόι, Σιμοβιτς, Νίκολις, Ουντότζι (73' Γιαρότσκι), Στάσεβιτς, Αντάμοβιτς, Τζε τζε (80΄Ντιό)

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς (27' Τζαβέλλας), Ρατς, Τζιόλης, Κάτσε, Τζανδάρης, Περέιρα, Αθανασιάδης (89' Παπαδόπουλος), Σαλπιγγίδης (46' Γκολάσα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....