8/11/14

oxyroN2.389













Μπασκετ Α1 5ης αγωνιστικής της Basket League

Πανιώνιο - ΠΑΟΚ - 61-65

Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του στη Ν. Σμύρνη,  ούτε οι "κυανέρυθροι" κατάφεραν να βάλουν "στοπ"  και κέρδισε τον Πανιώνιο με σκορ 61-65. Ετσι συνεχίζει αήττητος στο πρωτάθλημα , O ΠAOK αγωνίστηκε με πένθος στις φανέλες ως ελάχιστο φόρο τιμής για τον θάνατο του Θανάση Δεδέογλου

Νίκος Σταυρόπουλος
"Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι για το γεγονός ότι η ομάδα καταφέρνει μέσα από τη σκληρή δουλειά όλων να κερδίζει και να συνεχίζει την πορεία της και το έκανε και σήμερα μέσα σε μία πολύ δύσκολη έδρα μετά από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σ' ένα γήπεδο που κι εγώ προσωπικά έχω ζήσει πολύ έντονες στιγμές σαν αντίπαλος. Θέλουμε όλοι μας να αφιερώσουμε τη νίκη στη μνήμη του Θανάση Δεδέογλου, ενός μεγάλου ΠΑΟΚτσή που έφυγε από κοντά μας, έχοντας όμως τεράστια συμβολή στη δημιουργία αυτού του γηπέδου που παίζουμε σήμερα.
Θυμάμαι σαν τώρα την επιστροφή μας από έναν αγώνα στο Βελιγράδι, όταν ανακοίνωσε μέσα στο αεροπλάνο ότι η οικογένεια θα κάνει δωρεά το οικόπεδο για να γίνει το νέο μας γήπεδο. Νομίζω ότι όλοι μας πρέπει να τιμούμε τη μνήμη του όπως έκανε η ομάδα μας με σεβασμό σήμερα αγωνιζόμενη με πένθος.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω του φιλάθλους του ΠΑΟΚ που ήρθαν στο γήπεδο και μας συμπαραστάθηκαν και στους φιλάθλους των γηπεδούχων για την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. Τέτοια ατμόσφαιρα περιμένουμε κι εμείς στο Παλατάκι στους τρεις συνεχόμενους εντός έδρας αγώνες που παίζουμε τις επόμενες δέκα μέρες".

Σούλης Μαρκόπουλος
"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, γιατί ο Πανιώνιος είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος στην έδρα του. Οι παίκτες που παίζουν θα δυναμώσουν πολύ τον Πανιώνιο, αλλά χρειάζονται χρόνο για να γίνει η ομάδα του Πανιωνίου καλύτερη και το ξέρει αυτό ο κόουτς. Εμείς δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι, αλλά μετά το πρώτο δεκάλεπτο δυναμώσαμε στην άμυνά μας και αν και δεν είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση λόγω της άμυνας φτάσαμε στη νίκη".

Γιώργος Δέδας
"Ξέραμε ότι το έργο μας θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο γιατί ο Πανιώνιος έχει ενισχυθεί, έχει νέο προπονητή και κι ένα πολύ ικανό ρόστερ, ενώ εμείς προερχόμασταν από ένα δύσκολο ταξίδι με πρακτικά μισή προπόνηση στη διάθεσή μας για να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι αυτό. Ξέρουμε όμως ότι αυτή θα είναι η ζωή μας τουλάχιστον μέχρι το Δεκέμβριο, με συνεχόμενα διπλά παιχνίδια και πρέπει να ανταπεξέλθουμε. Πιστεύω πως κάνουμε αυτό ακριβώς που πρέπει στα κρίσιμα παιχνίδια, όλα ξεκινούν από την άμυνά μας και παράλληλα βρίσκουμε τα κατάλληλα πατήματα. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική νίκη αυτή που πετύχαμε απόψε, ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι κι εύχομαι καλή συνέχεια στον Πανιώνιο".

Τα δεκάλεπτα: 18-18, 33-35, 38-46, 61-65

Πανιώνιος (Αλεξανδρής): Ξανθόπουλος 10, Βεργίνης 4, Κουκουλάς, Σπυρόπουλος, Στραντ 3 (1), Μοτσενίγκος, Γουντς 5, Φιτζπάτρικ 2, Κορόλεφ 20 (3), Προύιτ 10 (2), Χάνκοκ 7 (1)

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Λάνγκφορντ 4, Λιάπης, Χαραλαμπίδης 11 (1), Κάρτερ 9 (1), Κακαρούδης 4, Τσόχλας 5 (1), Δέδας, Οντουμ 9 (1), Βον 17, Σαλούστρος 6 (1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....