31/3/13

oxyro N1.968
















Τελικός  Κυπέλλου Ελλάδος στο Μπάσκετ Γυναικών.

ΠΑΟΚ - Πρωτέα Βούλας - 50-52
Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος από τον Πρωτέα Βούλας με 52-50, με καλάθι που δέχθηκε 2,5 δευτερόλεπτα πριν το τέλος ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είναι ο νικητής σε αυτό τον τελικό, αν οι παίκτριες μας ήταν πιο ψύχραιμες στα τελευταία τρία λεπτά.. Η παρουσία στον τελικό αποτέλεσε μία τεράστια υπέρβαση για τη νεανική ομάδα του ΠΑΟΚ μας
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ
Ευριπίδης Μελετιάδης
"Συγχαρητήρια στον Πρωτέα Βούλας και για την προσπάθεια που κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Ξέρω και από τότε που ήμουν παίκτης. Για αυτό το μπάσκετ είναι το καλύτερο άθλημα. Για τριανταπέντε λεπτά δεν αξίζαμε τη νίκη και αυτό με πληγώνει περισσότερο. Καλύτερα να χάναμε με 6-7 πόντους όσο χάναμε σε εκείνο το διάστημα παρά στο τέλος έτσι όπως χάσαμε. Στα 9 δευτερόλεπτα χάσαμε λέι απ κορασίδας. Η παίκτρια ήταν μόνη με το καλάθι και αντί να το βάλει και να γύρει η πλάστιγγα υπέρ μας, φάγαμε το τελευταίο λέι απ και χάσαμε. Συγχαρητήρια και στις παίκτριές μου μέσα από την καρδιά μου και στον Πρωτέα και τον Αλέκο. Αν συνεχίσει έτσι ο Πρωτέας σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει στην Α1. Όσο αφορά στον ΠΑΟΚ έχουμε νεανικό ρόστερ και υπό προϋποθέσεις το μέλλον μας ανήκει. Με μια χρονιά δεν έρχεται η καταξίωση αλλά με σταθερή πορεία μέσα στα χρόνια"

Τα δεκάλεπτα: 13-18, 26-34, 35-41, 50-52

ΠΑΟΚ (Μελετιάδης):
Σταμολάμπρου 12 (1), Αυτζή 5 (1), Ράτσα, Σπανίδου 11 (1), Γιαννοπούλου 6 (3/10 δίποντα), Νάστου, Βασιλειάδου 14 (1), Σουλιώτη, Αγγελίδου, Τσελεμπή, Ντεσρός 2 (14 ριμπάουντ).

Πρωτέας Β. (Δάγλας): Δασκαλοπούλου 14 (2), Κύρου, Μαγάλιου 15 (2), Μπαρμπερίδου 3 (1), Παυλοπούλου 1, Φασούλα 2, Νικολοπούλου 8, Στυλιάρα, Βλάχου 9, Τετενέ.

 






















































ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Κύπελλο Ελλάδας Αγωνιστική: Ημιτελικός (φάιναλ φορ)

Αθηναϊκός - ΠΑΟΚ -  54-69


Ο ΠΑΟΚ με δώδεκα ψυχωμένες παίκτριες εκανε το θαύματα διέλυσε και πήρε πανηγυρική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. ΜΠΡΑΒΟ στις κοριτσάρες μας... Ό,τι και να κάνετε όμως, φέτος έχετε κάνει φοβερή σεζόν. Συγχαρητήρια και πάλι. 
ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ.

Ευριπίδης Μελετιάδης (προπονητής ΠΑΟΚ): 

«Είναι η μεγαλύτερη νίκη μας στην ιστορία του τμήματος.Τώρα που το σκέφτομαι και αφού έχουν περάσει περίπου 20 λεπτά, αν παίζαμε αύριο με τον Αθηναϊκό, το ίδιο θα έλεγα... ότι είναι το φαβορί. Ήταν εξ αρχής το μεγάλο φαβορί και ίσως αυτό να του δημιούργησε περισσότερο άγχος. Είχα πει στις παίκτριές μου πως ακόμη και με είκοσι πόντους να χάσουμε δεν θα έχουμε πρόβλημα. Οτι από αυτό το παιχνίδι θα είχαμε μόνο κέρδος. Είχαμε διάρκεια και δεν παρασυρθήκαμε όταν ο Αθηναϊκός έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενος με τρεις πόντους. Βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ και πλέον κοιτάμε την επόμενη μέρα. Είναι η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του  ΠΑΟΚ,οπότε χωρίς άγχος θα αντιμετωπίσουμε και τον επόμενο αντίπαλο. Είχα πει πριν το τζάμπολ της διοργάνωσης ότι θέλω να απορροφήσω την κάθε στιγμή και αυτό κάνω...Το ζω. Ολα τα μπράβο και τα συγχαρητήρια αξίζουν στα κορίτσια. Αυτές είναι οι πρωταγωνίστριες και όχι το τεχνικό τιμ. Ζητώ συγγνώμη από τον φίλο μου τον Λειβάδη γιατί καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο να χάνεις από μια μικρότερη ομάδα,όμως η ζωή συνεχίζεται. Του εύχομαι ότι καλύτερο στην συνέχεια. Οτι καλύτερο για το μεγαθήριο που λέγεται Αθηναϊκός. Θα ήθελα τον Παναθηναϊκό. Δεν έχω δει τον Πρωτέα, αλλά έχω ακούσει ότι αν έπαιζε στην Α1 θα ήταν σίγουρα στην πρώτη5άδα. θα ήθελα τον Παναθηναϊκό για λόγους πρεστίζ αλλά και για να μην παίξουμε με άγχος. Ολη αυτή η χρονιά είναι ένα όνειρο για τον ΠΑΟΚ».
 

Σταυρούλα Σπανίδου (παίκτρια ΠΑΟΚ): 
 «Συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Πήραμε μια πολύ μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν αξιόλογο αντίπαλο που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια. Είμαστε πολύ χαρούμενες για την πρόκρισή μας στον τελικό στην πρώτη μας συμμετοχή στο φάιναλ φορ. Εχουμε καιρό να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για τον τελικό, όπου θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Δεκάλεπτα: 14-18, 29-26, 42-49, 54-69

Αθηναϊκός (Λειβάδης): Ισκίογλου 2, Λύμουρα 13(1), Σπαθάρου 2, Καζαντζίδου 1, Κασάπογλου, Ζότοβα, Κεχαγιά 18(3/4β., 6/14δ., 1/1τρ., 4ρ.), Χαλικιά, Κοσμά 10(10ρ.), Κυριακοπούλου 8(4/5δ.).

ΠΑΟΚ  (Μελετιάδης): Σταμολάμπρου 14(1/4β., 5/8δ., 1/4τρ.), Αυτζή 1, Σπανίδου 11, Γιαννοπούλου 9, Νάστου, Βασιλειάδου 13(1/2β., 6/8δ.), Σουλιώτη, Αγγελίδου, Τσελεμπή, Ντεσρός 21(3/8β., 9/15δ., 21ρ, 3ταπ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου