6/3/13

oxyro N1.955

 





 















 

Κύπελλο Ελλάδας

Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ - 0-0

Ο ΠΑΟΚ  χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, έκανε τη δουλειά του, πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου  με τον Λεβαδειακό με σκορ 2-0 στην ΤΟΥΜΠΑ και 0-0 στην Λιβαδειά.
Γιώργος Δώνης
«Εγινε ένα μέτριο παιχνίδι, με λίγες φάσεις. Πιθανόν να επηρέασε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Εμείς ήμασταν, στο μεγαλύτερο μέρος, αρκετά παθητικοί. Δεν είχαμε την ζωντάνια που έπρεπε.

»Δεν είχαμε την μπάλα στα πόδια μας, όπως συνήθως πράττουμε και δε δημιουργήσαμε τις φάσεις που συνήθως κάνουμε. Τα συνεχόμενα παιχνίδια επηρέασαν τους παίκτες και κυρίως το μυαλό μας, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι που περάσαμε στα ημιτελικά. Τέλος καλό, όλα καλά…».

Για το 4-3-3 σήμερα κι όχι το γνωστό 4-4-1-1, είπε: «Μπορεί να έχουμε συνηθίσει, από την αρχή της προετοιμασίας, σε άλλο σύστημα, όμως επειδή αποφάσισα να παίξει σήμερα ο Πάμπλο βασικός, έβαλα δύο χαφ δίπλα του που έχουν τρεξίματα».

Για το ίδιο θέμα συμπλήρωσε: «Οσο προχωράει η ομάδα, πρέπει να είναι προετοιμασμένη για διαφορετικά πράγματα. Εχουμε έναν βασικό σχεδιασμό, που μας πηγαίνει δημιουργικά, όμως μπορεί να παίξουμε σε ένα ματς μόνο για το αποτέλεσμα. Γι΄ αυτό και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και γι΄ αυτό αν χρειαστεί να το κάνουμε».

Για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Πλατανιά, υπογράμμισε: «Ο Καμαρά θα είναι πανέτοιμος μέχρι το Σάββατο, πέρα από τις συγκεκριμένες και γνωστές απουσίες για τον αγώνα των Χανιών (σ.σ.: οι τιμωρημένοι Κατσουράνης, Λόρενς κι ο Γκαρσία που θα ξεκουραστεί). Επίσης σε ό, τι αφορά στον Λίνο, του έκανε καλό που έπαιξε για 45΄ μόνο με τον Πανιώνιο. Σήμερα δεν είχε πολλά τρεξίματα και μέχρι το Σάββατο θα έχουμε μια πολύ δυνατή 11άδα, για ένα σημαντικό παιχνίδι που θέλουμε να το κερδίσουμε για να τερματίσουμε 2οι στο πρωτάθλημα και να πάρουμε την πρωτιά στα πλέι οφ».
Λίνο 
Αν έγινε διαχείριση του 2-0 της Τούμπας: "Στον πρώτο αγώνα πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Σήμερα το παιχνίδι δεν ήταν τόσο καλό. Δεν μπορέσαμε να τρέξουμε τόσο πολύ και αυτό που μας ενδιέφερε ήταν να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα. Ήταν ένα σημαντικό ματς για εμάς και με το μηδέν μπορούσαμε να πάρουμε την πρόκριση, όπως και έγινε".

Για τη δική του συμμετοχή και την κούραση: «Σε κάποια ματς όπως το σημερινό πρέπει να παίζεις με εξυπνάδα. Όταν όμως παίζουμε στην έδρα μας πρέπει να κερδίζουμε συνέχεια Σίγουρα, περνάμε μία περίοδο κούρασης, αλλά έχουμε καλή επικοινωνία με τους προπονητής, ένα καλό διάλογο"
.
Για την απήχηση που έχει η παρουσία του στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που αναγνωρίζεται η δουλειά μου από τον κόσμο. Εμείς πρέπει να κάνουμε το καλύτερο γι’ αυτούς. Τους ευχαριστώ που φωνάζουν το όνομά μου. Όλοι οι παίκτες το χρειάζονται αυτό. Μακάρι στο τέλος να αναγνωριστεί όλη η δουλειά που έχουμε κάνει».
Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μεντί, Μουλόπουλος, Λισγάρας, Ρομέου, Πόι, Ζησόπουλος, Ροτζέριο (Καγιεχόν 82΄), Γεωργίου, Μπουμάλ (Βασιλείου 65΄), Μαχαίρας (Μίλιεβιτς 78΄).

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Λίνο, Κατσουράνης, Σίλντεφελντ, Γκαρσία (Φωτάκης 70΄), Κάτσε, Λάζαρ, Ρομπέρ (Ολίσε 82΄), Λόρενς (Σαλπιγγίδης 90+1΄) , Αθανασιάδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου