3/3/13

oxyro N1.952


















ΧΑΝΤΜΠΟΛ  Κύπελλο  Ελλάδος  Τελικός

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ - 27 - 23

Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ηττήθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στην Κέρκυρα από την ΑΕΚ με 27-23, καθώς πλήρωσε τα λάθη του.

Στέλιος Υετίων
«Η ΑΕΚ ανταποκρίθηκε πολύ καλύτερα στις συνθήκες του αγώνα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Είχα την εντύπωση πως θα είχαμε την ίδια λάμψη και οι δύο ομάδες, το θέλαμε και οι δύο πολύ, ίσως από το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται ότι η ΑΕΚ το ζήτησε περισσότερο. Από δω και πέρα είναι αυτονόητο ότι προχωράμε μπροστά στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Σκύβουμε το κεφάλι και κοιτάμε μπροστά».

Θόδωρος Πετρίδης:
«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Έγινε όμορφος τελικός. Ξεκινήσαμε το ματς συγκεντρωμένοι και στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν μέσα στο παιχνίδι με τον τρόπο που θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε, η ΑΕΚ παρουσιάστηκε πιο σφικτή στην άμυνα. Στο δεκάλεπτο του β μέρους που η ΑΕΚ πήρε την διαφορά 4 γκολ δεν μπορέσαμε να καθαρίσουμε το μυαλό μας. Τώρα πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 7, Γεωργιάδης 4, Γιαννόπουλος, Μπαλωμένος 10, Τσακνής, Συγγάρης, Ασαρίδης, Οικονόμου, Αλβανός 3, Ναουμίδης, Τσαούσης 1, Παπαδιονυσίου , Κουρέτας, Παπαδόπουλος 2, Χερουβείμ.

ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων): Ζάγκας, Παλάσκας 6, Γουργούμης, Κοκώνης 3, Αποστολίδης Π. Ορφανουδάκης, Πετρίδης, Τσάτσος 4, Καράγγελος, Τσίλης, Σεβαστίδης 4, Ιωαννίδης, Τσακίρης 6, Αποστολίδης Β., Πίτσιος, Περβανάς.

















Φίλος του Paokmania  έστειλε την παραπάνω φώτο η οποία τραβήχτηκε σήμερα Κυριακή λίγες ώρες πριν τον σημερινό τελικό του Χαντμπολ.

Διαβάστε τα όσα αναφέρει ο φίλος:
Οι φωτογραφίες που σας στέλνω είναι από την τοποθεσία Kανόνι στην Κέρκυρα, με θέα το περίφημο Ποντικονήσι. Τραβήχτηκε στις 11:26 το πρωί της Κυριακής 3 Μαρτίου 2013 (σήμερα όλως τυχαίως!!!), δυόμιση ώρες πριν την έναρξη του τελικού κυπέλλου χάντμπολ.
Με την κόκκινη φόρμα είναι ο αξιότιμος κύριος Μπέτμαν. Δίπλα του κάθεται ένας παίκτης της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, μάλλον ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Απολαμβάνουν τον καφέ τους στην ηλιόλουστη Κέρκυρα, ενώ στο ίδιο τραπέζι κάθονται και άλλοι, όπως ο παρατηρητής του τελικού. Στο βάθος πίσω διακρίνεται ο προπονητής της ΑΕΚ, κ. Αρβανίτης, μαζί με άλλους αθλητές της και δυο-τρεις οπαδούς, οι οποίοι επίσης είχαν σύντομη πλην όμως περιεκτική κουβεντούλα με τους ρέφερι και τον παρατηρητή, ο οποίος πρώτος πήγε στο τραπέζι τους και τους χαιρέτησε, λέγοντας ειρωνικά ότι "θα μας βάλουν στο facebook, αν μας δούνε μαζί". Το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν άριστο, σε βαθμό που μπορεί να το χαρακτηρίσει κανείς και οικογενειακό.
Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε σε γενικές γραμμές αγωνιστικά δίκαια. Όποτε όμως χρειάστηκε, σε συγκεκριμένες φάσεις φάνηκε τι ήθελαν οι διαιτητές. Κι αν το ματς πήγαινε στο γκολ στο τέλος, μπορούμε νομίζω να φανταστούμε τι θα γινότανε...
Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του...
Με ΠΑΟΚτσήδικους χαιρετισμούς...
Εμείς μαζί για μια ζωή.















Η "Θύρα 4" εκφράζει την οργή της προς τον έφορο της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ
Η "Θύρα 4" μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εκφράζει την οργή της προς τον έφορο της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ και τον μονίμως απόντα ερασιτέχνη, για την απώλεια του κυπέλλου στο χάντμπολ...                                                      
"Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ έδωσε σήμερα έναν τελικό όπου δυστυχώς δεν κατάφερε να μας χαρίσει ένα ακόμη τρόπαιο. Ενώ δεν έχουμε κανένα απολύτως παράπονο από τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της ομάδας οι οποίοι ξέρουν να τιμούν το όνομα και την ιστορία του ΠΑΟΚ, θέλουμε να εκφράσουμε την οργή μας απέναντι στον έφορο του τμήματος Γρηγόρη Πετρίδη, τη διοίκηση και τον μονίμως απόντα ερασιτέχνη.
Όπως πέρυσι έτσι και φέτος αποδείχτηκε ότι ο έφορος του τμήματος δεν θέλει τους οπαδούς κοντά στην ομάδα στις μεγάλες στιγμές. Πέρυσι ο εξαφανισμένος στην αρχή της χρονιάς κύριος, επανεμφανίζεται μία εβδομάδα πριν τον τελικό της Πάτρας και μέσω ραδιοφωνικών σταθμών φαντάζεται πληροφορίες για επεισόδια και ουσιαστικά επιθυμεί η ομάδα να εμφανιστεί στον τελικό χωρίς την παρουσία και την στήριξη του κόσμου της. Τελικά χάρη στη βοήθεια άλλων μελών του τμήματος, ο κόσμος έδωσε το παρόν και η ομάδα πήρε το κύπελλο.
Αντί λοιπόν να παραδειγματιστεί από τα περσινά γεγονότα, όπου ο κόσμος δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα και έσπρωξε την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου την οδήγησε φέτος σαν πρόβατο στη σφαγή, αφού δεν κατάφερε να προασπίσει τα συμφέροντα της ομάδας όσον αφορά την επιλογή έδρας και τον ορισμό διαιτητών και παρατηρητών.
Μεγαλύτερο όμως έγκλημα ήταν ο εμπαιγμός στο θέμα των προσκλήσεων, όπως αναφέρουμε οι σύνδεσμοι σε ανακοίνωση μας πριν τον τελικό, που είχε ως αποτέλεσμα να παίξει για πρώτη φορά η ομάδα σε τελικό χωρίς οπαδούς.
Η ιστορία του ΠΑΟΚ δείχνει ότι μόνο όταν κόσμος και ομάδα είναι ενωμένοι μπορούν να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επειδή ο συγκεκριμένος κύριος το αγνοεί , δεν έχει καμία θέση στην οικογένεια του ΠΑΟΚ."














ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Την Κυριακή η ομαδάρα του χάντμπολ ετοιμάζεται να χαρίσει στην οικογένεια του συλλόγου ακόμα ένα τρόπαιο, ακόμα μια στιγμή για την οποία θα αισθανόμαστε υπερήφανοι. Δυστυχώς, σε αυτή της την προσπάθεια δεν θα έχει τον κόσμο της δίπλα.  Ο κυριακάτικος τελικός, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, θα μείνει στην ιστορία αφού ο κόσμος της ομάδας δεν θα είναι δίπλα της. Για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο ωστόσο, μεσολάβησαν αρκετά γεγονότα τα οποία είμαστε υποχρεωμένοι να αναφέρουμε.
Αρχικά, η στάση της πολιτείας και της ομοσπονδίας που αποφάσισε να τιμωρήσει τον κόσμο της ομάδας για την άψογη στάση του στον περσινό τελικό της Πάτρας, απαγορεύοντας του να παραβρεθεί και στον φετινό τελικό. Το γεγονός και μόνο ότι μέχρι την Πέμπτη η ομοσπονδία δεν είχε λάβει οριστική απόφαση για τον τόπο, το χρόνο και τους όρους που θα διεξαγόταν ο αγώνας, αποδεικνύει από μόνο του την προχειρότητα, την ανικανότητα και το δόλο, όλων όσων ασχολούνται με το άθλημα. Αυτά βέβαια για όλους εμάς ήταν λίγο πολύ και αναμενόμενα και αντιμετωπίσιμα. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ιστορικά ότι δεν πτοείται ούτε από απαγορεύσεις, ούτε από αποστάσεις, ούτε από οποιοδήποτε εμπόδιο προσπαθούν να βάλουν στο δρόμο του, προκειμένου να βρεθεί κοντά στην ομάδα ΤΟΥ. Η αγάπη μας για τα 4 ιερά γράμματα παραμένει ζωντανή στις καρδιές και στις συνειδήσεις μας.
Αυτό, ωστόσο που δεν ανεχόμαστε είναι ο εμπαιγμός και η κοροϊδία από τους ίδιους τους διοικούντες της ομάδας. Μέχρι και την τελευταία στιγμή, ο κόσμος της ομάδας ήταν έτοιμος να δώσει το παρών στον τελικό, ενισχύοντας την. Αυτή άλλωστε ήταν και η επιθυμία των παικτών. Δυστυχώς, όπως αποδείχθηκε ο έφορος της ομάδας κύριος Πετρίδης είχε άλλη διάθεση. Παρά τις διαβεβαιώσεις των ανθρώπων της ομάδας ότι το σύνολο των προσκλήσεων θα πήγαιναν στον κόσμο της, ξαφνικά οι προσκλήσεις δεν ήταν 30, ούτε 22 αλλά 15. Λίγο αργότερα έγιναν 10, μετά από λίγο 8, σε κάποια φάση 5, μετά ξανά 15 και πάει λέγοντας. Αργότερα βέβαια, ενημερωθήκαμε ότι οι μισές προσκλήσεις διατέθηκαν για δημόσιες σχέσεις και ρομαντικά διήμερα στο νησί των Φαιάκων. Δυστυχώς, για τον κ. Πετρίδη ο αυριανός τελικός αποτελεί ακόμα μια ευκαιρία για προσωπική προβολή, ακόμα μια ευκαιρία για να πραγματοποιήσει δημόσιες σχέσεις, ακόμα μια ευκαιρία για να πάρει σβάρνα τα ραδιόφωνα και τις εφημερίδες. Αυτό είχε πράξει άλλωστε και πέρσι, όταν ενώ είχε παρατήσει το τμήμα από το καλοκαίρι, εμφανίστηκε ξανά λίγο πριν τον τελικό για να πιστωθεί τη δόξα της κατάκτησης του τροπαίου. Και μόνο το γεγονός ότι ξαφνικά χθες το βράδυ λίγο πριν αναχωρήσει η ομάδα για την Κέρκυρα, αναρωτήθηκε αν υπάρχουν μπλουζάκια για να φορέσουν οι παίκτες μετά την κατάκτηση του τροπαίου, είναι ενδεικτικό της αφοσίωσής του στην ομάδα.    
Η ευθύνη ωστόσο, δεν ανήκει αποκλειστικά σε αυτόν. Μερίδιο ευθύνης έχουν όλοι όσοι εμπλέκονται με το τμήμα, από τη διοίκηση του ερασιτέχνη μέχρι και τον τελευταίο διοικούντα της ομάδας που αντί να επιλύει, περιπλέκει τα πράγματα. Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους, ότι η κοροϊδία και η φαρσοκωμωδία που βιώσαμε τις τελευταίες ώρες δεν θα ξεχαστούν.  
Έξω από όλη αυτή την τραγική κατάσταση παραμένουν οι παίκτες και οι προπονητές της ομάδας που συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους. Αυτοί που ενώ αμείβονται με ψίχουλα, και όχι με παχυλά συμβόλαια, συνεχίζουν να προσπαθούν, να αγωνίζονται και να τιμάνε την αγαπημένη μας ομάδα. Είμαστε σίγουροι ότι θα μας κάνουν ξανά υπερήφανους και να είναι σίγουροι ότι και στο μέλλον εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...